lostyazilim
tr.link

Merhaba arkadaşlar Yeni oyun sitem hakkında Görüşlerinizi alabilirmiyim

16 Mesajlar 1.713 Okunma
lstbozum
tr.link

Noiser Noiser WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek şöför
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 31 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Güncel..

www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com
wmaraci
reklam

ozgurgezen ozgurgezen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilgisayar Muhendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** H**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 224 / 225
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba,
Goruslerimi ben de belirtmek isterdim lakin luxfm e verdiginiz cevap ile degisikliklere acik olmadiginizi dusundugum icin ve uzerime de vazife olmadigindan sadece siteniz hayirli olsun diyorum.
luxfm

kişi bu mesajı beğendi.

guvenmg guvenmg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** M**
  • Mesajlar 1604
  • Beğeniler 564 / 285
  • Ticaret 4, (%75)
mobil uyumluluk gitmiş ?

www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi

luxfm luxfm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ziraat Katılım I.T
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 1460
  • Beğeniler 372 / 371
  • Ticaret 9, (%100)

Noiser adlı üyeden alıntı

luxfm crome tarayıcılar zaten milyonlarca kullanıcı kullanıyor benim siteme 200 k sı gelsin yeter fazla bile söylediğim rakam mozilla gibi tarayıcılarda bikere etkinleştirdiğiniz zaman site tanımlanıyor her oyunda etkinleştirmene gerek kalmıyor flaş devri bitmez biteceğini sanmıyorum html5 tarzı oyunlar sınırlı her gün yüzlerce flas oyun cıkmaktadır.bence flas oyunlar bitmez düşüncem bu yinede yorumunuz için teşekkür ederim bi ihtimal sunmussunuz.

hocam benimde flash oyun sitem bakabilirsiniz oyuns.xyz cok fazla flashoyun var ama ben artık sade html5 oyun yüklüyorum büyük oyun sitelerine bakarsanız onlarda sadace html5 oyun yüklüyor göz ardı edilmemeli söylediğim flash o etkinleştirme seysini de kaldırırsa sitenizde hiç oyun kalmayacak googlede oyun diye arattığınız da bile flash oyun sitelerinin ne kadar az cıktığını görebileceksiniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek şöför
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 31 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
özgürgezen Beni yanlıs anlamayın sadece düşüncelerinizi belirtmenizi istedim :) düşüncelerimi söyledim ..varsa fikriniz belirtin.

luxfm sizin sitenizde nedense flas abode güncellemesi istiyor bu scriptinizden dolayı olabilir. her oyuna ayrı bir güncelleme istiyor ama benim siteme girdiğiniz zaman malesef güncelleme istemiyor site güncelleme istediği zaman malesef sıkıntı çıkabilir dediğiniz gibi.ama scriptten kaynaklanan bişey olabilir.site içeriği flash ile yazılırsa bu şekilde çıkabilir.

Flash site yazılmasına karşıyım buna googlede karşı ama css yazılırsa bu şekilde güncelleme istemez.

benim sitem css de değil bi kısmı hariç ama site komple flash olarak yazıldığı zaman ne yazıkki sizin siteniz gibi yapabiliyor..

flas oyun sitelerine gelince haklısınız 100 k indexli oyun skor 100 k dan fazla indexli olan diğer kral oyun gibi siteler olunca bizim flas siteleri ilk sıraları bırak 2 ci sayfada bile cıkmaz .cünkü google senden önce 100 k indexli olan oyun skorun bütün sayfalarını verir..
binlerce flas oyun sitesi var ama 1 k indexi geçebilen site yok daha.
mesela söyle düşün sen bi site kuruyorsun bin oyun ekliyorsun siten 1 ayda 1k anca indexleniyor.
ama oyun skor bi oyun atınca zaten binlerce kez oynanıyor ve üst sıralarda kalmayı beceriyor sen flas oyun yazınca sadece oyun skorun en kötü sayfası bile cıkıyor.

onun için bi site açılıyorsa en iyileri örnek alınarak ve takip edilerek açılmalı ve ona göre ilerlenmelidir.

eğer oyun skoru geçmek demiyelimde ona yanaşmak istiyorsak eğer bi flash oyun sitesi acınca en az 60 k oyun acılmalı

www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com

• Üyelik 26.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek şöför
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 31 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
güncel
ozturkm2