Değerli taş alışverişi denince aklınıza gelen ilk markalardan biri olmaktan gurur duyuyoruz… Türkiye'de değerli taşın adresi JEWELLERY OF ISTANBUL, farklı konseptlerde onlarca ürünü binlerce müşteriye ulaştırıyor. Mutlu müşteri politikasıyla en iyi ürünleri en uygun fiyatla ulaştırmak için çalışıyor.
Başta Türkiye olmak üzere Amerika, Kanada, Avrupa, Rusya ve Orta Doğu’da her bütçeye hitap eden ürün çeşitliliğiyle, alışverişte mesafeleri ortadan kaldıran onlarca ürünü bulabilirsiniz.
Emektar ellerden, el emeği göz nuru, el işçiliği, doğal taşlarla emsali olmayan 14 ayar butik altın kolye imalatı ile hizmetinizde. Taşlar 100 % doğal safir, zümrüt, yakut ve diğer doğal taşlardan ibarettir. Firma kurucusu Selim DEMİRCİ, hâkim oldukları pazarda farkındalık oluşturmak için her geçen gün yeni çalışmalarla siz müşterilerin beğenisini kazanmakta.
JEWELLERY OF ISTANBUL; el işi altın kolye, 14 ayar altın kolye, özel yapım altın kolye, doğal taşlı altın kolye çeşitleriyle kusursuz bir alışveriş deneyimi yaşamanızı hedefliyor. Bu yüzden geliştirdiği güvenli ödeme sistemleri, cazip ödeme koşulları ve taksit imkânları, hızlı ödeme, kolay iade, kapıda ödeme gibi hizmetleriyle altın kolye modellerinde alışveriş deneyiminin kalitesini arttırıyor.
Değerli taş satın alan müşterilerin yaptığı yönlendirici yorumları okumak kararınızı kolaylaştırabilir. En popüler olanlar, yeni çıkanlar, çok satanlar arasından dilediğinizi seçin, güvenle satın alın. Orijinal paket ve garantileriyle, güvencesinde alışveriş fırsatınız varken zamanınızı boşa harcamayın. Trend altın kolye seçiminizde güvenli alışveriş yapma keyfini yaşayın.
Ülkemiz kalkınma hamlelerinden en büyüğü olan yerli tüketim, sorumluluk bilincindeki tüketici topluluğu ve pazarlama ağı ile ülkemiz bir adım daha önde. Siz de yerli tüketime destekte ben de varım diyorsanız, JEWELLERY OF ISTANBUL siparişleriniz için web sayfası üzerinden ya da +90 532 231 91 49 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.
JEWELLERY OF ISTANBUL’u Twitter, Instagram, ve Facebook‘ta takip ederek birbirinden farklı kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.
JEWELLERY OF ISTANBUL | Aşkınızı Yansıtın