-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güncel..
www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Goruslerimi ben de belirtmek isterdim lakin luxfm e verdiginiz cevap ile degisikliklere acik olmadiginizi dusundugum icin ve uzerime de vazife olmadigindan sadece siteniz hayirli olsun diyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
mobil uyumluluk gitmiş ?
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
özgürgezen Beni yanlıs anlamayın sadece düşüncelerinizi belirtmenizi istedim :) düşüncelerimi söyledim ..varsa fikriniz belirtin.
luxfm sizin sitenizde nedense flas abode güncellemesi istiyor bu scriptinizden dolayı olabilir. her oyuna ayrı bir güncelleme istiyor ama benim siteme girdiğiniz zaman malesef güncelleme istemiyor site güncelleme istediği zaman malesef sıkıntı çıkabilir dediğiniz gibi.ama scriptten kaynaklanan bişey olabilir.site içeriği flash ile yazılırsa bu şekilde çıkabilir.
Flash site yazılmasına karşıyım buna googlede karşı ama css yazılırsa bu şekilde güncelleme istemez.
benim sitem css de değil bi kısmı hariç ama site komple flash olarak yazıldığı zaman ne yazıkki sizin siteniz gibi yapabiliyor..
flas oyun sitelerine gelince haklısınız 100 k indexli oyun skor 100 k dan fazla indexli olan diğer kral oyun gibi siteler olunca bizim flas siteleri ilk sıraları bırak 2 ci sayfada bile cıkmaz .cünkü google senden önce 100 k indexli olan oyun skorun bütün sayfalarını verir..
binlerce flas oyun sitesi var ama 1 k indexi geçebilen site yok daha.
mesela söyle düşün sen bi site kuruyorsun bin oyun ekliyorsun siten 1 ayda 1k anca indexleniyor.
ama oyun skor bi oyun atınca zaten binlerce kez oynanıyor ve üst sıralarda kalmayı beceriyor sen flas oyun yazınca sadece oyun skorun en kötü sayfası bile cıkıyor.
onun için bi site açılıyorsa en iyileri örnek alınarak ve takip edilerek açılmalı ve ona göre ilerlenmelidir.
eğer oyun skoru geçmek demiyelimde ona yanaşmak istiyorsak eğer bi flash oyun sitesi acınca en az 60 k oyun acılmalı
www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**