-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
erenagar adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim hocam bir şeyler yapmaya çabalıyoruz işte, ihtiyacınız olursa bir PM kadar uzağınızdayım. :)
Merhaba hocam, deneme olarak gönderirmisiniz? Deneme yaptıkdan sonra satın alacağım elimde premium proxy var eğer işe yararsa satın alacağım.. *** Argion
Uzaktan seyrediyorum olanları.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elimde proxy var. İşte işe yararsa alacağım denemeden boşa çöp etmeyelim parayı :)
Uzaktan seyrediyorum olanları.
babako25
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
sosyal ağlar
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Selamun aleykum ,Proxy diyosun yok internet hizi iyi olcak yok şu olcak bunlari yapinca iş yaricaksa öyle program olmaz olsun konuyu baltalaamk vs icinde gelmedim buraya ama insanlari düzgün yönlendir bir iş yapiyosan program saticaksan proxy en saglikli nasil bulur nasil halleder gerekli uygulamalari anlat konu ekle link ekleki insanlar kiralasin gelmissiniz konu acip ben parami alayimda iade isterse surundururum sonrada 50tl 100tl keserim kul hakkina basitce girerim nasil olsa dünyadayiz yasiyoruz Ahireti düşünen hiç yok tam gaz devam bu şekilde
2 kişi bu mesajı beğendi.
instalogx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
madba
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@erenagar teşekkürler çok güzel bir iş yapmışsınız temiz sorunsuz çalışmaktadır ilginiz ve alakanız için
babako25
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
sosyal ağlar
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ben seni magdur etmek icin yazmadim insanlara birsey satiyosan saglicaksim gerekli programi vs oyle ben satimde adam anlarsa anlar anlamazsa almasin yok burasi forum sonucta guvenerek alcak adam sensen aldi memnun olmadi geri alcakmisin almicaksin? Yada para kesiceksin yani bunu belirtiyorum sana insanlara iyi yaklas yardimci ol islerin daha cok artsin *** beni ilgilendirmez burda baska forumlarin isimlerini belirtme burasi wmaraci burdan olan konu hakkinda konusuyorum *** satis yapip yapmaman beni ilgilendirmez orda zaten en ufak hata yapmanda ban yersin süreli veya suresiz hadi iyigunler