-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Arkadaşlar bir dizi sitem mevcut her gün düzenli olarak güncel bölümler eklenmekte.
Site 3 aylık yaklaşık olarak fakat sorun şurada, yeni bir bölüm geldi diyelim index alması için pingletiyorum felan index alınmış olarak gözüküyor site:dizileg.com dan bakınca fakat google'a yazınca da çıkmıyor 5 sayfa 6 sayfa bakıyorum yok yani bu ne saçmalıktır hit gelmiyor bu yüzden bir sıkıntı mevcut belliki site adresim dizileg.com bakarmısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Belki alakasız olacak ama yazmadan geçemeyeceğim.
Geçen gün bir arkadaşın film sitesine teknik açıdan müdahale etmek istediğimde,
bir çok hata ile karşılaştım.
Aynı temayı kullandığınızı görünce yazayım dedim yanlış anlaşılma olmasın.
Sizden şunu yapmanızı istesem?
Site ana sayfasını açın. Mouse ile sağ tıklayıp, incele deyin. Sağ tarafta bir pencere açılacaktır. Şu an 3 tane 404 hatası mevcut. Daha bitmiyor maalesef.
Örnek olarak:
Superstore tıklayın ana sayfadan ve sayfaya geçtiğinizde, tekrar mouse ile incele deyin. Yukarıda kırmızı çarpı olan yere bakın, sürekli artış göstererek hata vermekte.
Ben hep teknik açıdan yaklaşırım.
İndexlerinize baktığımda ise google 22.800 görünüyor.
Sitede kalma süresi ne kadar mesela? Bu da önemlidir google açısından.
Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Kesinlikle iç SEO'ya dikkat etmeniz gerekiyor arkadaşın dediği gibi hocam. Ayrıca düşünürseniz ücretli yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
TBB BİLİŞİM HUKUKU DANIŞMANI
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Seocular diyorsun seo bilmeyen adamlar neden yazıyorsa çekilin ben doktorum diyesi geliyor insanın aman birsürü fikir fikir bekle bekle babam bekle değiştir site haritanı yolla google yenisini engelle linkleri ya oluştur trağini kesme yada 404 at ama senin sorunun robots.txt bak engellemen varmı