-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Selamlar arkadaşlar bir aradaşıma site işind yardımcı oluyorumda bir düşüncesi var onu hayata geçirecek bilgiye sahip değilim. Bizim istediğimiz olay sitede kategoriler oluyor ya A B C D şeklinde giden. Biz mesela B ve C kategorilerinin forum tarzına benzer bir tarzda olmasını istiyoruz. Sitedeki ziyaretçilerin sürekli yorum ve tartışmasını sağlamak amacıyla. Bunu gerçekleştirebileceğimiz bir eklenti vs. var mıdır acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam tema baya güzelmiş fakat arkadaşın istediği site normal bir haber sitesi vb. tarzda gözüksün fakat kafasında belirlediği 2 kategoriye girince siteye giren kişiler orayı forum gibi görsün ve kullanabilsin istiyor. Bende şuan araştıyorum buddypress bbpressden başka seçenek yok gibi duruyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web & Grafik ve iOS
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Temaların category.php sayfası kategori şablonlarıdır. Function.php ye gerekli kodlar girilerek dilediğiniz kategori için özel şablonlar yapabilirsiniz. Yani Tartışma isminde bir kategori için bu yöntemle category-tartisma.php diye bir şablon oluşturup forum şeklinde dizayn edebilirsiniz kod bilginiz yeterliyse. Böylece kullanıcı sadece o kategoriye tıkladığında forum tarzında istediğiniz gibi bir tartışma sayfası ortaya çıkmış olur. Tabi bunlar biraz işin geliştirici kısmında yer alan birinin yapabileceği işler hocam, ben sadece nasıl bir yol izleyeceğinizi söylemiş bulundum gerisi sizde, ücreti mukabilinde yaptırabilir arkadaşınız bu yöntemle :)
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir klasre farklı wp kurarsınız öyle de olabilir. site.com/kategori5 kalsörüne farklı wp kurarsınız yani.