Hocam tam olarak niyetlerinin ne olduğunu bilmiyoruz. Ben tesadüflere inanmam. Anlamak istediğim bu reklam hakkındaki düşünceler konunun gündemde olması pek ilgimi çekmiyor doğrusu.
Reklamın siyası kısmını falan geçtim de , Şu reklamın 1 nisanla alakası nedir abi ? Yok bir parlama gözünü alacak ( Madem parlama alacak bomba efekti yerine, Fotograf Makinesi veya Telefon Flaşı kullan. Bomba nedir ? )
Yok intikam yok hesaplaşma, Sen hayırdır diyesim geldi.
Kesinlikle Normal bir reklam oldugunu düşünmüyorum. En azından temanın 1 Nisan ile alakası yok. Şu reklamı herhangi bir gün yayınlayabilirsin
Reklamın siyası kısmını falan geçtim de , Şu reklamın 1 nisanla alakası nedir abi ? Yok bir parlama gözünü alacak ( Madem parlama alacak bomba efekti yerine, Fotograf Makinesi veya Telefon Flaşı kullan. Bomba nedir ? )
Yok intikam yok hesaplaşma, Sen hayırdır diyesim geldi.
Kesinlikle Normal bir reklam oldugunu düşünmüyorum. En azından temanın 1 Nisan ile alakası yok. Şu reklamı herhangi bir gün yayınlayabilirsin
Tersini dinleyin, daha tuhaf.
Ramazan şakası iyiymiş.
İnsan herşeyi bırakıp nolmuş?
Dinler dışlanır, Şakadan korkulur, Dualar okunur, BUM
Ramazan şakası iyiymiş.
İnsan herşeyi bırakıp nolmuş?
Dinler dışlanır, Şakadan korkulur, Dualar okunur, BUM
Kriminal analiz yapacak veya yapılan analizin doğrulugunu tespit edecek kadar Profesyonel değilim. O yuzden Butur oynanmış medya dosyalarına inanmıyorum.
Kriminal analiz yapacak veya yapılan analizin doğrulugunu tespit edecek kadar Profesyonel değilim. O yuzden Butur oynanmış medya dosyalarına inanmıyorum.
Ama kesinlikle reklam normal değil.
reklamı indirip tek tuşla tersine sarıyorsunuz. audacity programı ile deneyebilirsiniz, oynama yok.