-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Merhaba arkadaşlar bu tarzda bir proje var. Domain host önceden alınmış bir miktar önemsenmeden yazılar girilmiş bir site. Arkadaşım bana söyledi sizin bu projeye bakış açınız neler öğrenmek istedim. Projeyi ayağa kaldırmak için neler yapabiliriz yardımcı olurmusunuz. Bazı yapılacakları ben yazayım.
-Tema gözüme hoş gelmedi değiştirmeyi düşünüyorum tema önerilerinizi bekliyorum.
-Daha çok birbirine kıyaslanan büyük şeyleri paylaşmayı düşünüyorum. Örn: Android mi IOS mu
- Ortlama 400 Kelimelik bir makale yazıp 200-200 olarak kıyaslananları anlatıp sonra seçime sunulacaktır.
-Sosyal medyada (Facebook grupları) gibi yerlerde paylaşılıp +hit kazanılacaktır.
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam bence anket sistemli olsun karşılaştırmalar...
kullanıcı üye olmadan rahat bir şekilde anket ekleyebilsin...
sosyal medyaya ve sitelere ekleme butonu da oldu mu tadından yenmez vallahi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam sosyal medyaya paylaş butonları ile ama siteler için bir embed kodu v.s olması iyi olur.
sizin yapmak istediğiniz şeyi anladım hocam, anlık anketler değil de gündemden hiç düşmeyen,
focus mu golf mü
tolga çevik mi cem yılmaz mı
ronaldo mu messi mi
gibi google aramalarında çıkma istiyorsunuz...
o zaman bir önerim var anketin altına yorum yapılabilsin ama yorum kısmı hemen anketin altında olsun ve siteye girenler yorumları da hemen görüp okusunlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Aynen dediğiniz gibi hocam yeni tema seçimimde dikkat ederim :) Teşekkürler yardımınız için.
1 kişi bu mesajı beğendi.