PAZARLIK PAYI VARDIR.
Merhaba değerli forum üyeleri.
Elimde fazla olan kullanmadığım ürünlerim var bunları satmak istiyorum. Resimler aşağıdadır ve bazılarının yanında ekstra açıklamalar olacaktır. Lütfen dikkatle okuyunuz.
Ankara içi elden teslim edebilirim. Diğer illere isteğiniz üzerine istediğiniz kargo ile gönderim yapabilirim. Kargo ücreti size aittir.
iletişim için forumlardan veya skype: d4rhall tel no için pm atınız..
MULTİ KONUDUR
---> WMARACI --- WEBMASTERSİTESİ --- ***İyi forumlar...
ZYXEL VMG3312-B10B VDSL2 4 PORTLU USB MODEM
Sorunsuz olup resimde görülenlerle birlikte verilecektir. Kutusu yoktur ne yazık ki pek kutu saklama alışkanlığım olmadığından dolayı.
Fiyatı: 90 ₺
AirTies RT-205 125 Mbps Kablosuz ADSL2+ Modem
Sorunsuz olup resimde görülenlerle birlikte verilecektir. (Kabloyu koyup resim çekmeyi unutmuşu yanında Ethernet kablosu da mevcuttur.)
Fiyatı: 30 ₺
Modem Adaptörü ve DSL Kablosu
Sorunsuz olup resimde görülenlerle birlikte verilecektir.
Fiyatı: 5 ₺
Telefon Kılıfı
Dış kutularında biraz zedelenme ve ezilme vardır. Onun dışında sorunsuzdur. Arbaks markadır.
İphone 5:
İphone 5G / 5S:
İphone 6:
Galaxy s4:
LG G4 Slikon Kılıf: (Kabı yoktur)
İphone Fiyatı: 5 ₺
Samsung ve LG Fiyatı: 3 ₺
Kedi Evi / Yatağı
Fiyatı: 50 ₺
Armparty Coliseum Cls9arm227904 Erkek Kol Saati
(Ürün bir defa kullanılmıştır. Tam kullanmada değil taktım büyük geldi bir daha kullanmadım herşeyiyle duruyor. Hediye olarak gelmişti.)
Fiyatı: 40 ₺
A4 Tech Klavye
Fiyatı: 15 ₺
USB Kamera
Casper:
Microsoft:
Casper Fiyatı: 15 ₺ -- Microsoft Fiyatı: 20 ₺
Metal YoYo
Fiyatı: 20 ₺
Almanya’dan Gelen Pipo
(Orijinal mi bilmiyorum ne yazık ki ama 2 yıl kullandım hiçbir sorun çıkarmadı orijinal gibi geliyor bana. Anlayan birisi yazabilir orijinal olup olmadığını)
Fiyatı: 50 ₺
Elif İsminde Graffiti
(Normalde 50 tl ye yapıp satıyorum farklı isimde isteyenler iletişime geçsin. Arkadaşım için yapmıştım sevgilisinden ayrılınca elimde patladı ne yazık ki. Elif isminde bir kişiye hediye etmek isteyenler için güzel bir hediye.)
Fiyatı: 25 ₺
Kitap
Füreya
Babilde Ölüm İstanbul’da Aşk
Yavuz Sultan Selim
Uçurtma Avcısı
Beyaz Diş
İntibah
Araba Sevdası
Notre Dame’ın Kamburu
Kitapları satılmıştır.
İntibah ve araba sevdası kitapları Myilmaz adlı abimize satılmıştır. Bir kitap içinde ekstra ödeme yapıp okumayı seven birine hediye etmemizi istemiştir kendisi. Teşekkürlerimi sunuyorum Notre Dame'ın Kamburu - Victor Hugo kitabını çıkartıp orta öğretim çağında bir kardeşimize hediye ettim. Umarım o kardeşimizde bu güzel hediye ile memnun olmuştur.
En Sağdakilerin Fiyatı Tane: 3 ₺ -- Soldakilerin Fiyatı Tane: 5 ₺ (toplu alacak varsa yardımcı olurum.)