lostyazilim
tr.link

Nasıl bir blog isterdiniz?

3 Mesajlar 619 Okunma
acebozum
tr.link

MuhammedArslan MuhammedArslan Msa Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 933
  • Beğeniler 136 / 276
  • Ticaret 11, (%100)
Merhabalar,
Projelerimden birinin gelistirme asamasindayim. Proje, herkese kendi kisisel blogunu acmasını sagliyor. Simdi diyeceksiniz blogspot wordpress varken neden seni tercih etsin?
1- Profosyonel ve harika (gercekten harika :). ) tasarımlar sunuyorum. Suanda baslangıc olarak 3 adet script barindiriyorum. Zamanla bu sayiyi 50'ye kadar cikarmayi planliyorum.
2- Reklamsiz,hizli bir hizmet sagliyorum. Vds sunucumda butun bloglari barindiriyorum. Bloglar ayri ayri hosting olarak degilde klasor olarak depolaniyor. Sistemi az yormasi icin.
3- Cesitli paketler hazirlayacagim. Ücretsiz ve ucretli olarak. Tasarim olarak degilde belki ilerde daha fazla scriptim olursa 20/50 gibi bir oranla ucretsiz kullanicilara saglamayi dusunuyorum. Bunun disinda ucretli kullanicilara kendi blog adlariyla bir email hesabi vermeyi dusunuyorum.
4- Baslangic olarak 5 adet domainim var. Bloglar bunlara subdomain olarak aciliyor. Kullanici istedigi uzantiyi secebiliyor. Bunun yaninda ucretli bir sekilde ozel domain hizmeti de saglayacagim. Api destegi ile domainleri otomatik sunucuma baglatacagim.

Simdilik aklima gelenler bunlar, sizce proje nasil? + olarak siz bir blog olusturmak isteseniz nasil bir domain isterdiniz? Yani domain onerilerinizi bekliyorum.

Ve son olarak projenin bitmesine az kaldi sayilir. Surekli reklam butcemden yiyerek baska seyler yaptim ve sonunda reklam icin 80-100 tl param kaldi. Sizce bu parayla seo calismasimi yaptirmaliyim yoksa tanitim yazisi mi yayinlatmaliyim veya direk reklam mi vermeliyim? Baslangic icin hangisi dah iyi olur?

Tesekkurler. Yorumlarinizi bekliyorum.

wmaraci
reklam

EgeBey EgeBey CORAZU Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 200
  • Beğeniler 57 / 51
  • Ticaret 6, (%100)
Kullanılabilir bir sistem ancak ana alan adına SEO çalışması yapılması kullanıcıların bloglarını SEO bakımından iyi yönde etkileyecektir.

MuhammedArslan MuhammedArslan Msa Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 933
  • Beğeniler 136 / 276
  • Ticaret 11, (%100)
EgeBey aslında düşüncem seo cu bir firma ile anlaşıp belli paketlere seo paketi koymak. Yani mesela kullanıcıya 50₺ değerinde seo çeki vericem oda istediği zaman kullanıcak.

Bunun yanında ana alan adına seo mutlaka yaptırılıcak. Fakat başlangıç için 80₺'m var sonuçta. Bunu seo ya yatırmak mı yoksa reklama yatırmak mı daha doğru?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al