lostyazilim
tr.link

İsimtescil hesabıma giriş yapamıyorum ?

3 Mesajlar 1.353 Okunma
acebozum
tr.link

mesuttt mesuttt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmarter
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 24 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar ;

Bugün yeni bir domain kayıt etmek için isimtescil hesabıma giriş yaptım, kullanmış olduğum eski e-posta adresi yerine şu an ki e-posta adresimi kayıt ettim. Daha sonra çıkış yapıp yeniden giriş yapmayı denedim ama bir türlü giriş yapamıyorum.
''Şifremi unuttum'' yaptım yeni şifre aldım hem eski hemde yeni e-posta adresim ile giriş yapmayı denedim olmadı. Sabahtan beridir ne yaptıysam olmadı canlı destek yok, böyle bir firmada canlı desteğe bakan 1 kişinin bile olmaması düşündürücü ama neyse. Destek talebinde bulundum mail attım 1 saat önce ama henüz dönüş alamadım. Telefonla onları mı aramam gerek valla zaten TL kalmadı cepte :D ararsam - kaç olur kim bilir :p Ne yapmalıyım sizce :o, yardımlarınızı bekliyorum !

googleasistan
webimgo

nadlog nadlog Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek SEO Stratejisti
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 70 / 42
  • Ticaret 3, (%100)
Dostum beklemekten başka yapacak bir şeyin yok. Bu isimtescil ile ilgili sıkça duyduğum şikayetlerden biri. İşin doğrusu ben uzun zamandır "netdirekt" ile çalışıyorum. Sıfır problem, hızlı ve sorunsuz sunucular ve mükemmel destek. Bir soru sorarsın isterse gecenin körü olsun hiç farketmez maksimum beş dakika içinde cevabını alırsın, sorunun çözülür. İşi gerçekten hosting olan firmalar ile çalışmanı tavsiye edebilirim sana ancak.

brk brk Meşgul Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 285
  • Beğeniler 82 / 81
  • Ticaret 1, (%100)
Eğer parolanda büyük harf ve özel karakter varsa parolandan onları çıkar ve parolanı öyle yaz. Mesala 2012:Buyuk.Parola parolan olsun. Bunu 2012uyukarola şeklinde dene. Bi' ara ben de giriş yapamamıştım ve sorun böyle çözülmüştü.

coder, bike rider, hobbyist photographer
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al