sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar bugün yeni foruma girdim kaç gündür yoktum. Cenazemiz nedeniyle giremedim.Abim vefat etti.Abim bile derken sesim titriyor canımdan can gitti.Ağlıyorum bi çare ama nafile geri getirmeyeceğini biliyorum.
Nedenine gelince iş için çıkmıştı malatya taraflarına.Bi de duyduk ki buyrun adli tıpa (ölüm nedenini bilmek için) gelin oğlunuz bu mu değil mi diye şok olduk tabi. Fotoğrafı gösterdiler hayat resmen bitti bizim için karardı resmen.Şuanda da acısı içimde her saat fotoğrafına bakıyorum.
En çokta zoruma giden şey abimle beraber yaptığımız şeyleri görünce ve o olmayınca üzüleşim.
Siz siz olun ailenizin kıymetini bilin, sakın ama sakın başkalarından üstün görmeyin hayatı paylaşa paylaşa, doya doya yaşayın ailenizle. Allah rahmet eğlesin canım abim bütün kalbim seninle.
Baş sağlığı dileklerinizi içtenlikle dile getirdiğiniz için Allah hepinizden razı olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bu tür durumlarda insanın boğazı düğümleniyor, kelimeler çıkmıyor. Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Ne desek az ya çok üzülüyorum gördükçe duydukça. Başınız sağolsun huzur içinde yatsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Başınız sağ olsun, Allah sabır versin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
:( Ne desek acınızı dindiremeyiz allah rahmet eylesin eğer abinizin bir hayali varsa onu siz gerçeklestirerek birazcik olsa iciniz rahatlar mekanı cennet olsun
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
mkarson
Web Dev. - Sec. Expert
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Developer - Security Exp.
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin, geride bıraktıklarına dayanma gücü ihsan eylesin.
Namaz ve dua ile Allah'tan nihai buluşma gününe kadar sabır dileyin. Bak güzel kardeşim Rabbimiz Ali İmran Suresi 185. Ayette Yüce Allah c.c "Her canlı kesinlikle ölümü tadacaktır. Yaptıklarınızın karşılıkları, kıyamet günü, size eksiksiz olarak verilecektir. O zaman kim Cehennem ateşinden uzak tutulur da Cennet'e konursa gerçekten başarıya ulaşmıştır. Dünya hayatı aldatıcı bir hazdan başka birşey değildir." buyuruyor. Rabbim abinizi ve tüm müminleri cennetine girenlerden eylesin inşaAllah.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ALLAH Rahmet Eylesin. Benim de 2 tane abim var, onları kaybedersem ne fena olurum bir an düşüneyim dedim, düşünmek bile çok kötü yapıyor.
ALLAH Sabırlar versin, ALLAH Yardımcınız olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cad/cam/cae
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
61, (%98)
ALLAH rahmet eylesin, yakınlarına da sabır versin güzel kardeşim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Mekanı cennet olsun. Başınız sağolsun kardeşim.
iyi.