lostyazilim

Savcılığa nasıl başvurabilirim ?

17 Mesajlar 10.547 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Riza Riza 1337 @ trendyol Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek 1337
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad R** S**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 1008 / 403
  • Ticaret 21, (%100)
Selam , bana mail ile küfür eden , ask.fm profilimden aileme küfürler savuran biri için nasıl savcılığa başvuru yapabilirim ? Mail adresi belli , ama ask.fm den adam olmadığı için malesef anonim olarak soru sormuş arkadaş :)

Ek Olarak : Ayrıca iyiki yandex metrica var , şimdi sitem üzerinden atılan o maili atan kişinin herşeyini öğrenecim :)

1337
wmaraci
reklam

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6008
  • Beğeniler 3911 / 3918
  • Ticaret 6, (%100)
Küfür olduğu için asayişe gitmen gerekiyor. Eğer elinde adamın hotmail hesabı varsa işin kolay. Attığı küfürlerin çıktısını al ve hotmail hesabı ile birlikte ver. Yaklaşık 1 ay içerisinde adamı bulurlar. Bulduktan sonra bağlı olduğu bölgedeki karakola çağrılır ve ifadesi alınır. Daha sonra hem senin hem de o adamın ifadesi hakime gider. Hakim gerek görürse mahkemeyi başlatır. Mahkeme sonucuna göre 2-3 milyar tazminat isteyebilirsin.

Ama tabi bundan önce bir piskoloğa gitmeni öneririm. Herhangi bir devlet üniversitesindeki piskoloğa gidebilirsin. Buradaki piskoloğa "adamın biri internetten bana ve aileme küfrediyor, tehdit ediyor, çok korkuyorum, rüyamda üzerime üzerime modemler geliyor" tarzı şeyler söyle. 1-2 hafta piskoloğa gittikten sonra piskolok raporu ile birlikte asayişe git ve şikayette bulun. Yüzde 90 kazanırsın, 2-3 milyarda tazminat alırsın.

Kolay gelsin hadi :)
mertaluc 3579 Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

Poyraz Poyraz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1047
  • Beğeniler 4 / 168
  • Ticaret 1, (%100)

Psycho adlı üyeden alıntı

Buradaki piskoloğa "adamın biri internetten bana ve aileme küfrediyor, tehdit ediyor, çok korkuyorum, rüyamda üzerime üzerime modemler geliyor" tarzı şeyler söyle.

koptum buna ya :D
Batuhan RuZzGaR myenes

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek 1337
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad R** S**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 1008 / 403
  • Ticaret 21, (%100)
Teşekkürler , ancak adamın mail adresi kendi sitesi üzerine adsoyad@adsoyad.com gibi , ayrıca ask.fm den küfür edenin bu adam olduğuna emin değilim ancak büyük ihtimal o , birde ask.fm den anonim sorduğu için ask.fm bilgileri vermeyebilir değilmi ?

1337
wmaraci
wmaraci

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6008
  • Beğeniler 3911 / 3918
  • Ticaret 6, (%100)

Rick35 adlı üyeden alıntı

Teşekkürler , ancak adamın mail adresi kendi sitesi üzerine adsoyad@adsoyad.com gibi , ayrıca ask.fm den küfür edenin bu adam olduğuna emin değilim ancak büyük ihtimal o , birde ask.fm den anonim sorduğu için ask.fm bilgileri vermeyebilir değilmi ?

adsoyad.com gibiyse mail adresi kendi sitesine aittir o zaman. Bu şekilde daha rahat bulurlar adamı. Tabi eğer kesin oysa.

Ask.fm'in kullanıcı bilgilerini paylaşacağını sanmıyorum. Anca mahkeme kararı ile birlikte istenirse verirler. O da işi 1-2 ay kadar uzatır.

Bu arada belirtmekte fayda var; bu işlemler için cebinden 5 kuruş para çıkmıyor. O yüzden asayişe gidip hakkını aramanı öneririm. O klavye delikanlısına da dersini vermiş olursun.
Riza Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

• Üyelik 28.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek 1337
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad R** S**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 1008 / 403
  • Ticaret 21, (%100)

Psycho adlı üyeden alıntı

adsoyad.com gibiyse mail adresi kendi sitesine aittir o zaman. Bu şekilde daha rahat bulurlar adamı. Tabi eğer kesin oysa.

Ask.fm'in kullanıcı bilgilerini paylaşacağını sanmıyorum. Anca mahkeme kararı ile birlikte istenirse verirler. O da işi 1-2 ay kadar uzatır.

Bu arada belirtmekte fayda var; bu işlemler için cebinden 5 kuruş para çıkmıyor. O yüzden asayişe gidip hakkını aramanı öneririm. O klavye delikanlısına da dersini vermiş olursun.

Teşekkürler sağol bilgiler için :)

1337

WeyseL WeyseL Bir başka baharda Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 19 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Ama dip not : bu süreç zarfında bilgisayarın incelemeye tabi tutula"bilir". Aklında bulunsun. Yasalara aykırı içerik çıkarsa arada senin için de sakınca olabilir "belki". Ben hep bundan korkarım, şikayet etmekten değil de. Bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba

wordpressman wordpressman Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 541
  • Beğeniler 43 / 101
  • Ticaret 4, (%100)
Arkadaşlar ne asayişi ne bilgisayara el konması :D savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın sadece abartmanın gereği yok 2 veya 3 ay içinde size geri dönüş yapılır muhtemelen takipsizlik kararı verilir :)

bu işler bilişim suçlarının işleridir siz suç duyurusunda bulunduktan sonra dosya bilişimin önüne geçecektir. Şikayet etmek istiyorsanız savcılığa suç duyurusunda bulunmanız gerekir.

furkanozden furkanozden Geleceğe hazır mısın? Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2462
  • Beğeniler 98 / 442
  • Ticaret 2, (%100)
Rıza bence hiç uğraşma, söver söver durur bir zaman sonra. Kendi başına bırak. Yada tatlı dille adamın öfkesini yatıştır. Belki adama birşey yapmışsındır :D Belki de rakibindir. Örnek olarak aşağıdaki resme bakabilirsin :) 12december.org adresini sayfamda paylaştıktan sonra aldığım mesaj.

Are you alright?

nadlog nadlog Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek SEO Stratejisti
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 70 / 42
  • Ticaret 3, (%100)

Rick35 adlı üyeden alıntı

Selam , bana mail ile küfür eden , ask.fm profilimden aileme küfürler savuran biri için nasıl savcılığa başvuru yapabilirim ? Mail adresi belli , ama ask.fm den adam olmadığı için malesef anonim olarak soru sormuş arkadaş :)

Ek Olarak : Ayrıca iyiki yandex metrica var , şimdi sitem üzerinden atılan o maili atan kişinin herşeyini öğrenecim :)

Hocam ver bize mail adresini biz de ona küfredelim madem. Proxy den bağlanıp veririz coşkuyu. Cidden bak ;)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al