-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
çiftçi
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ofpof.com sitesine bakayım dedim. Alexa merakım vardır. :). Alexa pat diye düşmüş Türkiye 80 ler de idi. Acaba google'dan mı kaynaklanıyor bu düşüşler. 494 olmuş Türkiye sıralması.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Satınalma
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
twitter da yapdıgı spamlardan ötürü bir türlü ısınamadıgım, spamofpof olarak degişirse daha iyi yerlere gelir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Siteye giriyorsunuz bir reklam çıkıyor, kapatıyorsunuz sağda bir tane daha çıkıyor. Neyse onu kapatayım diyorsunuz yukardan bildirimler geliyor. Reddediyorsunuz biraz vakit geçireyim diyene kadar zaten sağa sola tıklayıp duruyorsunuz. Bir konuya giriyorsunuz yeni sekmede açılıyor, aşağıya inip başka konulara da bakayım diye tıklarsanız yine yeni sekmede açılıyor. Tarayıcı dolunca hepsini birden kapatasınız geliyor. Sonuç olarak ikinci kere siteye giresiniz gelmiyor bile. Yine de ülkemizde her yaş grubundan ziyaretçi almanın mümkün olmasıyla birlikte popülerliğini koruyan bir site. Ancak webmasterların pek tercih ettiğini düşünmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
siteye girince of ve pofun hakkini veriyor :)
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bir türlü ısınamadığım beş para etmez bir site kesinlikle. Her yerde bir reklam çabası. Gerçekten of pof dedirtiyorlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
çiftçi
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
:D bu ne güldüm ölmekten. Alexa harici her değerlendirme yapılmış. Milletin ahını almış belli. Peki bu site gibi twitter üzeriden haber organize eden başka site var mı ? Yerli-yabancı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sahibini forumlardan birinde gördüm diye hatırlıyorum. oldukça kaliteli ilerlemekteydi. siteyi reklama boğmuşlar resmen. adblock engelleyicisi de tam bir komedi. reklamın cılkını çıkarmış zaten. alexa düşüşü normal bence. sitenin ömrü de zamanla azalacaktır bu gidişle
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Düşmüş deyince Google sıralamalarında kayıp yaşadığını düşünmüştüm. Alexa önemsiz bir kriter. Kalitesini ve başarısını belirleyecek en son şeydir aleksa.
2 kişi bu mesajı beğendi.
gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir kere girip bakıp hemen çıktığım bir sitedir ondan sonra hiç uğramadım :)