-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar bionluk üzerinden bir backlink alımı yaptım ama Hale'n sorgulamalarda çıkmıyor bunu için ne yapmam gerekiyor.Paramı geri mi istesem ?
Bir kaç kişiye sordum backlinklerin gözükmesi bir kaç gün olur dediler bir ay oldu ve Hale'n gözükmüyor
prekast.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Sorgulamalarda çıkmıyor derken? Raporu mu teslim etmediler yoksa siteniz mi yükselmedi? Backlink paketlerinde verilen garantilere pek güvenmeyin zaten hemen yükselmez.
Karatius
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
X Faktör
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
aldığı yere göre değişir mesela oyyla dan 2 3 hafta kalmaz düşüyordu bancklik ama ben folkd den kendim almak için çabalım tam 3 ay sonra geldi. Siz çalışma raporlarınızı aldıysanız beklemeyi tercih edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Dijital Web Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Forumda pırlanta gibi bir sürü genç arkadaş var onlardan alın bizde hizmet sağlıyoruz bizden alın.
Niye farklı platformlara giriyorsunuz ki birbirimize destek olalım bakın ne güzel problem yaşayınca buraya geliyorsunuz hizmetide buradan temin edin başınız ağrımaz :)
ahrefs.com üzerinde 2-3 güne kadar görünmesi gerekli en azından en geç 1 hafta diyelim 1 ay çok uzun bir süre zaten.
Eğerki backlinkleriniz görünmüyorsa bu bizimle alakalı değil demek çok yanlış tamamen karşı site ile alakalı siz kod veriyorsunuz eklediği yer bile önemli footer 'a mı ekliyor yoksa