basecart var o çok iyi onu kullanabilirsin ama headerdan css i manuel yüklet (yani hangisini kullanacksan içinde ayrı ayrı 8-10 tane var) @import kullanıyor
TheOflu61 Karşılaştığınız sorun opencarttan kaynaklı bir durum değil. Kullandığınız temanın hatalı kodlanmasından ya da dosyaların düzgün yüklenmemesinden kaynaklanmaktadır. Dosyaları yeniden yüklemeyi deneyin.
ABİ temayı inceledimtema admin kontrollü bir tema little versiyon olduğundan adminden çeken verileri pasifize edilmiş ve arkadaş sanırım defaulttaki görünümü bu temanın product.tpl sine uygulamaya çalışmış ama ama css ve jslerini eklemediğinden bozuk gösteriyor. Biraz toparladım ama popup göstermiyor.
Kiroglumarket Admin kontrolü ücretsiz sürümde devre dışı bırakılsa da tema yazarının böyle bir hata ile yayınlayacağını sanmıyorum. Sitede kullanılan tema w arez değilse eğer ücretsiz sürüm dosyalarını (değişiklik yapılmamış) tekrar yüklenirse sorun kalacağını sanmıyorum.
Kiroglumarket Admin kontrolü ücretsiz sürümde devre dışı bırakılsa da tema yazarının böyle bir hata ile yayınlayacağını sanmıyorum. Sitede kullanılan tema w arez değilse eğer ücretsiz sürüm dosyalarını (değişiklik yapılmamış) tekrar yüklenirse sorun kalacağını sanmıyorum.
tema bu abi ama dediğim gibi little versiyon ve temanın admin kontrolu yok kodlarını incelediğimde admindeki ayarlara göre çektirimi sağlıyor ama dosyaları olmadığından pasifize durumda bunu zamanında opencart.com dan indirdim ama sanırım yapımcısı kaldırmış.