-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar sizlere akıl danışmak için böyle bir konu açayım dedim. Şimdi benim şuan için normal şartlarda part time çalıştığım bi yer var fakat eski çalıştığım yerin müdürü beni bir başka yer için önermiş. Yarın o yerle görüşmem var. :D
Şimdi daha önce böyle pek görüşmeler falan yapmadığım için taktik almaya geldim. Yazının başında da dediğim gibi part time çalışıyorum malum okul vs. o yüzden zaten ilk olarak ders saatlerimi gösterip çalışma saatlerinde anlaşabilecek miyiz diye konuşmak lazım bunları yaparım fakat maaş hakkında kimse bişey demedi acaba ilk görüşmeden maaşı sorsam mı yoksa hata mı yapmış olurum taktik verecek olan varsa sevinirim.
Bir de mesela şuan çalıştığım yerde yemeğim vs. de karşılanıyor bunları hep sorsam hata mı yapmış olurum yoksa yardır gitsin mi diyosunuz. :rolleyes:
imsomnia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
web developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam iş eğer çok sevdiğiniz ve çok mutlu olucağınızı düşündüğünüz bir iş ise biraz geri planda kalın çok soru sormayın bir de abim her zaman şunu derdi ve bir çok kere denendi başarılı sonuç verdi.
İş başvurusu yaptığın yere gidip konuştuğun zaman onlara ben buraya emekli olmaya geldim ben zırt pırt işe girip çıkan biri değilim dediğin zaman insan kaynaklarıda sürekli gir çık evrakları ile uğraştıkları için onlar için siz on numara adamsınız valla abimin arkadaşında oldu hatta abim yaptı ondada oldu :) tabi ALLAH bilir nasibinde varsa gelip seni bulur
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Sen o işte iyiysen gerisi teferuattır.
Fazla ego yapma ama yerinde mutlaka yap ezik sanmasınlar.
Maaş sorma ama bunu önemsediğini belli eden ince kelimeler kullan.
Yapamadığın şeye yaparım, yapacağın şeye yapmam deme.
Dürüst ol. Olacağı varsa mutlaka olur.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Selam,
En doğal hakkın maaşını sormaktır. İş tanımlandıktan sonra bütçe konuşulur.