lostyazilim
tr.link

Adsense Başvurum Sürekli Reddediliyor

23 Mesajlar 2.920 Okunma
lstbozum
tr.link

FikirdenSanata FikirdenSanata www.fikirdensanata.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 69 / 38
  • Ticaret 1, (%100)
Selamun Aleykum arkadaşlar
Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisiyim.Fikir edebiyat sanat vs kategorileri barındıran bi site açtım geçen sene.Yazın kapandı hosting ücretini ödeyemediğim için.Ama bu sene yeniden açtım 1.dönem.Çevremdeki tanıdıklardan vs (Teyzem kitap yazarı , okuldan tanıdığım arklar vs) yazılarla siteyi yürütmeye çalıştım ama yeterli düzene sokamadığımı düşündüm.Herkes tanıdık olunca sözün geçmiyor pek :)Neyse bir kaç haftadır sağdan soldanda yazılar almaya başladım tabi kaynak belirterek . Web tasarım tarzı konularda pek bilgim yok internetten araştırarak bu kadar yapabildim siteyi.Sitemi inceleyip görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.Bu kadar tanıtımdan sonra asıl konuya geçelim:)
-Adsense konusuna gelince sürekli başvuruyorum ama reddediyorlar.1 ay bekletiyorlar sonra ret mesajı gönderiyorlar.Sundukları ret sebepleride bana pek mantıklı gelmiyor.Mantıklı gelmiyor derken yanlış anlamayın çok bildiğimden değil öyle düşündüğüm için.
Örneğin bana düzeltmem için söyledikleri;
--AdSense'e başvurmadan önce, sitenizin tamamen oluşturulduğundan ve yayında olduğundan emin olun. Siteniz hâlâ beta durumunda veya "yapım aşamasında" ya da yalnızca web sitesi şablonu halindeyken başvuruda bulunmayın.
(burda ne anlatmak istiyorki site zaten yayında değilmi :) )
--Reklam kodunu web sitenizin yayında olan bir sayfasına yerleştirin. Bunun ana sayfa olması gerekmez, ancak içerdiği AdSense reklam kodu dışında tamamen boş olan test sayfaları onaylanmayacaktır.
(reklam kodunu yanlış yerleştirdin tarzı birşey sanırım bu da ama nasıl yanlış yerleştirebilirmki worldpressdeki uygulamasından çok basit bir şekilde tıklayarak yerleştirdim makalelerin sonuna yada yan menülere.)
--Ziyaretçilerinizin web sitenizin tüm bölümlerini ve sayfalarını bulabilmesi için net bir gezinme sistemi sunun.
(her türlü kategoriyi açtım forumda okuduğum kadarıyla yeterli olması lazım ; Son Yazılar vs de var.)
--Sayfalarınızda yeterli metin bulunduğundan emin olun. Çoğunlukla resim, video veya Flash animasyon içeren web siteleri onaylanmaz.
(Edebiyat sitesi kurdum abi zaten hep metin var bu uyarı ne alaka :))

Siteme adsense reklamları almam için neler yapabilirim.Sitemin eksikleri nelerdir ya da önerileriniz varsa heycanla bekliyorum.

Siteye ulaşmak için www.fikirdensanata.com

Bu arada yazı göndermek isteyen arkadaşlar varsa çok sevinirim.
İletişim:fikirdensanata@gmail.com

wmaraci
reklam

swerty111 swerty111 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Yalova
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 625
  • Beğeniler 154 / 107
  • Ticaret 6, (%100)
ilk olarak anasayfanızda gizlilik politikası yok hocam.

• Üyelik 05.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 69 / 38
  • Ticaret 1, (%100)
Siteniz.com sitesi olarak kişisel gizlilik haklarınıza saygı duyuyor ve sitemizde geçirdiğiniz süre zarfında bunu sağlamak için çaba sarfediyoruz. Kişisel bilgilerinizin güvenliği ile ilgili açıklamalar aşağıda açıklanmış ve bilginize sunulmuştur.
Kayıt Dosyaları
Birçok standard web sunucusunda olduğu gibi siteniz.com'da istatistiksel amaçlı log dosyaları kaydı tutmaktadır. Bu dosyalar; ip adresiniz, internet servis sağlayıcınız, tarayıcınızın özellikleri, işletim sisteminiz ve siteye giriş-çıkış sayfalarınız gibi standard bilgileri içermektedir. Log dosyaları kesinlikle istatistiksel amaçlar dışında kullanılmamakta ve mahremiyetinizi ihlal etmemektedir.Ip adresiniz ve diğer bilgiler, şahsi bilgileriniz ile ilişkilendirilmemektedir.

Reklamlar
Sitemizde dışarıdan şirketlerin reklamlarını yayınlamaktayız (Google, v.s.). Bu reklamlar çerez (cookıes) içerebilir ve bu sirketler tarafından çerez bilgileri toplanabilir ve bizim bu bilgiye ulaşmamız mümkün değildir. Biz Google Adsense, vb. şirketler ile çalışmaktayız lütfen onların ilgili sayfalarından gizlilik sözleşmelerini okuyunuz.

Çerezler (Cookies)
“Cookie - Çerez” kelimesi web sayfası sunucusunun sizin bilgisayarınızın hard diskine yerleştirdiği ufak bir text dosyasını tanımlamak için kullanılmaktadır. Sitemizin bazı bölümlerinde kullanıcı kolaylığı sağlamak için çerez kullanılıyor olabilir. Ayrıca sitede mevcut bulunan reklamlar aracılığıyla, reklam verilerinin toplanması için cookie ve web beacon kullanılıyor olabilir. Bu tamamen sizin izninizle gerçekleşiyor olup, isteğiniz dahilinde internet tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek bunu engellemeniz mümkündür.

Dış Bağlantılar
siteniz.com sitesi, sayfalarından farklı internet adreslerine bağlantı vermektedir. siteniz.com link verdiği, banner tanıtımını yaptığı sitelerin içeriklerinden veya gizlilik prensiplerinden sorumlu değildir. Burada bahsedilen bağlantı verme işlemi, hukuki olarak “atıfta bulunma” olarak değerlendirilmektedir.

Bu şekilde bir yazı koysam yeterlimidir acaba?
Teşekkürler şimdiden

enessahin enessahin eN Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 13 / 18
  • Ticaret 5, (%100)
Ayrı bi sayfa açıp bunu koyabilirsin. Ayrıca google uygulamaları yani analytic webmaster gibi uygulamalarınıda kullanmanı tavsiye ederim. Hepsi göz önünde bulundurulur.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 69 / 38
  • Ticaret 1, (%100)
Önerilerinizi dikkate alıyorum.Çok Teşekkürler
Ek birşey sorabilir miyim ?
Search consele da böyle bir mail geldi.
http://www.fikirdensanata.com/ web sitesindeki "404" sayfalarında artış
Ne yapmam lazım ?

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
FikirdenSanata Gizlilik politikasını da olabildiğince özgün tutmaya çalışın.
FikirdenSanata

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 69 / 38
  • Ticaret 1, (%100)
Önerilerinizi bekliyorum.Ayrıca siteme logo çalışması yapmam lazım ücretsiz yapabilceğim bir site varmı :)

guvenmg guvenmg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** M**
  • Mesajlar 1604
  • Beğeniler 564 / 285
  • Ticaret 4, (%75)
FikirdenSanata logomakr.com
FikirdenSanata

kişi bu mesajı beğendi.

www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi

• Üyelik 05.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 69 / 38
  • Ticaret 1, (%100)
@guvenmg teşekkürler :)
guvenmg

kişi bu mesajı beğendi.

luxfm luxfm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ziraat Katılım I.T
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 1460
  • Beğeniler 372 / 371
  • Ticaret 9, (%100)
FikirdenSanata hocam size logo yaptım beğenirseniz kullanabilirsiniz.

ByFataLTR FikirdenSanata

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al