Juliette adlı üyeden alıntı
Üslubunuz ilgi çekici
gorkemaslanMerak ettiğim birkaç şey var;
Soru cevap eklenti ve temasını Soru - Cevap sitesi için kullanmayı, ilk olarak sizin giriştiğiniz bir olgu olduğunu mu zannediyorsunuz gerçekten?
Ortada taş gibi
Question2Answer diye bir altyapı varken, bunun Wordpress'e dökülmüş halini bir buluş olarak mı nitelendiriyorsunuz?
Üslubunuz, kendinize güveniniz hayret verici ve gülünç.
İyi forumlar
Bu yorumunuz gerçek mi? Oksijeni siz mi keşfettiniz demeniz inanın daha mantıklı olurdu. Soru-cevap hayatın içinden gelen bir realite. Bunu tabii ki biz keşfetmedik böyle bir iddiamızda yok. Öncelikle size yazdığımızı tekrar okumanızı tavsiye ederim.
Soru-cevap sistemi ise q2a ile ortaya çıkmadı yıllardan beri var en az 10 yıldır en azından benim bildiğim bir olgu. Siz olayı çok yanlış anlamışsınız, öncelikle sitenin yapım amacını, iç yüzünü bilin daha sonra tartışmaya devam ederiz. 1 Nisan'da üye olmuş biri olarak ya geciken 1 Nisan şakamızsınız ya da özgüveniniz aşırı yüksek. Uzun zamandır bu işlerin içindeyim böyle bilip bilmeden yorum yapanların türemesi hem ilginç hem de üzücü. Ek olarak bu yorumların çoğunun multi hesaplardan yapıldığını, daha sonra bu tür yorum yapan üyeliklerin banlandığını görmekte bana göre asıl gülünç olan şey olmakla beraber bizim de doğru yolda ilerlediğimizin bir göstergesi.
Biz kendimizi biliyoruz, verdiğimiz emeği yakın çevremiz biliyor o yüzden afaki konuşmalarınız bize zarar vermez boşa uğraşmayınız :) 1,5 ay gibi bir sürede Cevapps'ın katettiği yoldan dolayı mutluyuz ve halen projemizi geliştirmeye devam ediyoruz.
Örnek olarak aşağıdaki konuda sitenin kullandığı sistemi soranlara bizim iyi niyetle cevaplarını verdiğimizi görebilirsiniz.
https://wmaraci.com/forum/site-tanitim/sitemiz-hakkinda-gorus-oneriler-416837.htmlYine bunun gibi başka konularımızda da ayrıca sistemi soranları defalarca cevapladık.
Kendi artniyetli yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın ve konuyu amacından saptırarak baltalamayın aksi halde şikayet etmek durumunda olacağız.