Selamun Aleykum arkadaşlar
Öncelikle kendimi tanıtayım.Çorum Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hazırlık sınıfı öğrencisiyim.20 yaşındayım.Mersin Anamurluyum.
Geçen sene ünide (bu sene hazırlığı yeniden okuyorum sınıfta kaldım:)) bir hevesle açtım fikirdensanata'yı.Domaini eniştem (web tasarımcı) alıverdi.Hostingide bir şekilde hallettim neyse.Yazın hostingi ödeyemedim(3 aylık periyodlardaydı)Site kapandı.Bu sene 2.Dönem başlarında sitemi yeniden aktif hale getirdim.Allah'ın izniyle kapanmamak üzere.Site tasarımı vs konularda pek bilgim yok internetten öğrendiklerimle birşeyler yapmaya çalışıyorum.Henüz adsense reklam alamadım ama AdMatic den reklam aldım bugun :) Bu reklam işi tamamen heves oldu zaten adsense reklamı gelince direk kaldırmayı düşünüyorum belki o kadar da kalmaz.Siteden para kazanmak gibi bir kaygım yok yıllık kendi masrafını karşılasın yeter bana reklamlarla.Uzatıyorum kusura bakmayın ama her ayrıntıyı anlatmak istiyorum nedense :) İlk başlarda sadece siteye özel yazılar yayınlıyordum.Yazılar ilk defa benim sitemde yayınlanıyordu.(Çoçuk kitapları yazarı teyzeminde çok yardımı dokundu bu konuda).Ama yayınlamada bir düzen oturtamadım.Örneğin birgün 3 4 yazı yayınladım başka zaman haftalarca yazı gelmedi yayınlayamadım.Şimdi başka edebiyat sitelerinden yada sanat haberlerinden de kaynak belirtmek kaydıyla yazılarda yayınlamaya başladım umarım sıkıntı çıkmaz :)
Sitenin daha çok gençlere hitap etmesini her gencin özgürce düşüncelerini yayınlayabileceği bir site oluşturmak istiyorum.Arkadaşlarım,yaşıtlarım,abilerim,ablalarım,kardeşlerim yazsınlar okusunlar istiyorum.Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınız varsa gönderirseniz sevinirim.Lafı daha fazla uzatmayayım.Site tanıtımı pek olmadı sanki sadece içimi döktüm gibi oldu ama kusura bakmayın artık :)
Edebiyata ilginiz varsa lütfen sitemi ziyaret edin...
Siteyi inceleyerek olumlu yada olumsuz geri dönüş yaparsanız emin olun çok mutlu olurum.Şimdiden çok teşekkür ediyorum.Hayırlı geceler...
Site:FikirdenSanata
İletişim;
E posta:fikirdensanata@gmail.com
Cep Tel:0531 591 73 37