-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Beyler evetçilerede ilgi gösterin ilgi istiyorlar. :D Ya bere Yüce Türkmilletiin adını karıştırmayın.
Ülkem için nedir ya. Diyinki Tayip için evet. Analrız deriz aşıksınız kalbinizi çaldı. Ama ülkeye katkısından çok zarara yol açan bir şahsa ülkem için evet demeyin.
O Çanakkale'de ölen binlerce şehidin kanına yazık günah. Hiçmi utanmıyorsunuz Ülkem için evet demeye. Gidin Tayip için evet yazın.
cagdaskorkmaz.com.tr
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Korkmaz Ülkem için evet diyorlar ama yeni anayasanın ülke için neler getireceğini anlatamıyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
HAYIR Tabi ki... Şu an neyi yapamıyorlar ki Başkanlık gelince yapacaklar? Şu anda da bütün yetkiler elinde...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
Ben turizmciyim, 2 yıldır bodrum, antalya vs otel de çalışmaya gidemıyorum çünkü iş yok. yanlızca antalya da gecen yıl 126 otel kapandı. bu yazda degişen birsey olmuyacak yine iş yok yine gidemıyecegiz. 10 yıl kesintisiz her sezon otelde iş bulan bir insandım ve sagolsunlar turizmide bitirdiler artık.
öyle etrafa bam bam bam diye saldırmak ile ülke yönetilmiyor işte.3 milyon işssiz arasına benide kattıkları için bu yuzden hayır dıyorum..aslında hayır demek için bu bahane oldu, hayır için 15 yılda o kadar çok sebeb var ki bu ulkede, saymak ile bitmez.
evet diyenlerde var çevremde hep tuzu kurular, aman işimiz bozulmasın evet diyelim aynen devam edelim modunda olan tipler. zaten evet diyenlerin büyük çogunlugu bu kafa da