Öncelikle herkese merhaba.
Bizim neden güzel bir video sitemiz yok? Biliyorum zaman zaman çok kişi denedi. Fakat bilinçsiz girişim ve sabırsızlık yüzünden hemen hemen hepsi pes etti. Örnek olarak "izlesene" sitesi. Neden bunu örnek verdim. Belki bir çoğunuz sitenin durumunu bilmiyorsunuz. Ama "izlesene" denen site tamamen dökülüyor. Ciddi anlamda bu kadar süredir ayakta kalmalarını tamamen şansa bağlıyorum. Çünkü biri sürü sistem açığı olan, berbat ve çalışanlarının sürekli değiştiği bir sistemin ayakta kalmasının başka bir açıklaması yok.
Ama adamlar senelerdir çatır çatır para kazanıyolar. Biz daha iyisini yapabiliriz!
Şimdi asıl soruma geleyim.
Yok mu şöyle 3-5 kişi? Bir olupta güzel kazanç sağlayabileceğimiz, istikrarlı ve bize, kendimize ait bir web sitesi yapalım. Ayrıca, bunun bir tık ötesi medya şirketi olma gibi bir durum söz konusu.
Böyle bir proje yapılmak istenirse;
Ben sosyal medya da (aklınıza gelebilcek her platfromda) siteyi tanıtabilir ve ayrıca grafik işlerinin tümünü üstlenebilirim.
Söyleceklerim bu kadar bilgi alışverişi yapmak isteyen konu hakkında görüşmek isteyen skypetan ekleyebilir. Hatta canı sıkılan öylesine sohbet etmek isteyende ekleyebilir :)