teknoemin
Yazılım, Web Tasarım, Donanım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım, Web Tasarım, Donanım
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Native olarak yapman ciddi bir maaliyet ortaya çıkarır. Eğer bu maaliyeti karşılayabilirim dersen native olması daha mantıklı olur. Ancak dilersen hybrid bir uygulamada tercih edebilirsin. Bu ister istemez maaliyeti düşürecektir.
Teknoemin - Teknolojiyi Mıncıklayan Adam - www.teknoemin.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Master / Teknik Servis Personeli
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer android programlama bilginiz yok ise client server üzerine yoğunlaşıp istediğiniz projeyi gerçekleştirebilirsiniz
Sağlık Blogu Adresim: www.sefakuru.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Web Sistemleri
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İstediğiniz whatsapp uygulamasını 400 Tl ye yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yorumları okuyup sadece güldüm :D arkadaş sadece 4 kişi kullanıcak demiş adamlar 1000$ felan demiş :D
Hocam internette ve bazı storlarda hazır sourceler var bunları indirip düzenleye bilirsin bir aralar appmaker vb bir şey vardı adını yannış hatırlamıyorsan sadece grafikleri ayarlıyordunuz apk veriyor idden ekliyordunuz vb. vb. yani 4 kişi kullanıcaksa open source indire bilirsiniz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi önceki yanıtları okumadan yazıyorum belki aradığını bulmuşsundur (Zaten benim yaptığım hortlatmak oluyor :) ) Ücretsiz EN BASİT şekilde "Appsgeyser" ile bir chat programı yapabilirsin. (Editlenebilinir mi bilmiyorum ama eğer ki bir şekilde editleme yolunu bulursan Türkçe yapabilirsin :) )
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
BT
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Okadarda zor değil. Bir site oluşturursun ve MySQL e uygulamanın chat vs. Bölümlerini bağlarsın. Keşke programlama mantığın ile de veritabanının şişmemesi için kodlarını optimize edersin. Böyle bir yazılım için arkadaş 1000$ fiyat çekmiş. Temel Java mantığını öğren ve Android studio ile apk nı oluştur.
ADWORDS HESAP: WhatsApp: 0551 094 5535
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Baya güldüm yorumlara, ağzı olan konuşuyor.
Kendin yapmak istiyorsan real-time bir chat uygulamasının en basit yolu nodejs-socketio (websocket) kullanarak backend kısmını, ionic / react-native kullanarak mobil kısmını yazmak olur. Sadece javascript kullanarak tek kod tabanından halletmiş olursun. React-native kullanırsan mobil tarafında daha iyi performans alırsın.
Farklı bir yöntem olarak, long polling kavramını araştırabilirsin (dinazor çağından kalma bir yöntem).
php, java, python - django, nodejs, vuejs, reactjs, angularjs, c# asp.net mvc...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Herkes de birbirinin yorumlara gülmüş. Bende cahil cahil kös kös oturayım bari...
Güzel fikirler var bu konuda ucuz yollu-profesyonel bayağı fikir ortaya atılmış. Bence bunların arasından bir karar ver :)