30958
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba arkadaşlar, sistem analizi ve tasarımı dersi için final sınavı yerine grup olarak proje yapmamız gerekiyor. Projeyi internet ve mobil ortam için yapmayı planlıyoruz. İlk fikrimiz acil kan durumları için bir web sayfası ve mobil uygulama oldu ancak daha önce benzer uygulamalar yapılmış. İkinci bir fikir arayışındayız.1 ay içerisinde hazırlanabilecek orta seviyede çok fazla benzeri olmayan proje önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Daha önce benzer dersler için proje yapmış kişilerden yardım bekliyoruz. :)
Trablus
Başarı = Doğru Strateji
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Analist
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Lütfen BB Kod İle Yazıların Tamamını Bütüleştirmeyin. Kısa Zamanda Düzeltin.
www.hizlikazanc.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sistem analizi dersini bende alıyorum ve şu anda webmaster forum web sitesi projesini aldım hocam. Projenin farklı olması mı gerekiyor yoksa bilindik bir şey olabilir mi ? Örnek olarak Emlak sitesi basit mi olur değişik bir proje mi arıyorsunuz. !
zeFir
1 kişi bu mesajı beğendi.
instagram.com/f.ratgok | https://www.youtube.com/channel/UCX0sqXpVPig93-JGCcEGeNQ
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WordPress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Kampüs adında bir Android uygulama var üniversite öğrencileri için inceleyin buna benzer birşey yapabilirsiniz çok fazla tutulur. Web Sitesi de var kampus.rocks diye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zeFir Kardeşim öncelikle kusuruma bakma bir kaç gündür internetle ilgili sıkıntılarım vardı.
JimmyJoker arkadaşa katılıyorum. Android uygulaması yapabilirisin akademik takvimi öncelik alıp sınav zamanlarında bildirim verecek şekilde bir sistem yapabilirsin daha sonra aklıma gelen efsane bir şey yok olsa ben yapardım zaten :D her neyse şaka bir yana bir alarm sistemi yapabilirsin yani bir tür ajanda yapıp bildirim veren bir android uygulaması olabilir aklıma başka gelen bir şey daha olursa uygun paylaşacağım. :)
instagram.com/f.ratgok | https://www.youtube.com/channel/UCX0sqXpVPig93-JGCcEGeNQ