Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle kazancımı tamamen makale yazarlığı ve Photoshop programı ile yaptığım çalışmalar sayesinde elde ettiğimi belirtmek istiyorum. Bundan dolayı sürekli olarak yazmaya ihtiyacım var ve makale yazdıran arkadaşların desteğini rica ediyorum.
İşimi hobi ya da ek iş amacıyla değil, bir firma çalışanı gibi disiplin ve dikkat çerçevesinde yaptığımı bilmenizi isterim. Müşteri memnuniyeti ile birlikte, önce kendimi memnun edecek bir çalışma ortaya çıkartmak asli görevimdir.
Makaleleri Nasıl Yazıyorum?
* %100 özgün, dil kurallarına ve seo' ya uygun,
* Standart bir kalıp içerisinde, düzgün ve temiz,
* Paragraflar halinde, alt başlıkları ve anahtar kelimeleri kullanarak,
* Birbirinden kopuk, şişirilmiş cümleler kullanmayarak,
* Yazım sonrası, yazımı tekrar okuyup analiz ederek.
Hangi Konularda Yazıyorum?
Yazabileceğime ve sizi memnun edebileceğime inandığım her kategoride makale yazabilirim.
Makale Ücreti Nedir?
Standart olarak, 100 kelimelik bir makaleyi 1.50 TL' ye yazıyorum. Makaleleriniz için, konuya uygun görsel kullanımı talebinde bulunursanız, fiyat dengelerinde farklılıklar olabilir.
NOT: Uzun süreli ve devamlı işleri tercih ediyorum.
Skype: alpheus41@gmail.com - Özgün Makale ve Tanıtım Yazıları
Referans yazılarım için pm gönderebilirsiniz..
Saygılarımla...
Kendisinden makale aldım teslimatını zamanında yaptı ayrıca çok da güzel yazmış. Bu fiyat bandında böyle kaliteli bir iş kolay kolay bulunmaz diye düşünüyorum. Kaliteli hizmet için teşekkür ederim.
Bir kaç firmayla da çalıştım makale konusunda ama arkadaş gerçekten denemeye değer bir makale yazarı. 13 adet makale yazdırdım, tam zamanında teslimat ve hepsi birbirinden güzel makaleler. İşini hakkıyla yapıyor arkadaş.
Kendisi Mobil oyunum için kısa sürede oldukça güzel bir çalışma yaptı.Teşekkür ederim kolay gelsin
İlgili ve konusunda bilgili bir arkadaş.Dikkat çekici konu başlıkları ve hit getirecek konular yazabilir.
Sipariş verilmiştir, çok ilgili birisi tek seferde istediğim gibi makale ulaştırdı. Teşekkürler :)
Arkadasla surekli calisiyoruz. Tam dedigi zamanda ve kaliteli makaleler yaziyor. Zamanlama konusunda dedigi zamandan once teslim ediyor her zaman. Kesinlikle tavsiye ederim.
30 adet makale yazdırıldı. Memnun kaldım. Laf kalabalığı yok. Her şey net.
Daha önce bir çok defa çalıştık gerçekten kaliteli yazılar bir makaleyi 1000 kelime yazmak her babayiğidin harcı değildir.
Sürekli çalıştığım işini düzgün yapan bir arkadaş. Kaliteli makaleler için tercih edebilirsiniz.