UmutWare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ögrenci & Yazılım
-
-
Ad Soyad
U** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam runobilişim derken hosting satışı yapacaksınız sanırım.. runobilisim.com sizin ise hosting firması iseniz neden veridyenin hostinglerini kullanıyorsunuz (DC,vds,vps) dahi degil ve kurumsal da degilsiniz fazla tutunabileceginizi sanmıyorum.Yinede Hayırlı Satışlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Matbaa
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Satış yapmak değil şu an da amacım bu işi yapmaya başlayan insanlar yoktan var etmiyor herhalde yolun başında kendimi geliştirdikçe kendi sunucularıma sahip olmak benim elimde. Kendi sunucularıma sahibim diye bir bilgim Yok hiç biryerde. Ayrıca RunoBilişim adı altında tanınmak istediğimden şu anda bu ismi kullanmaktayım. İlginiz için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yazın geldiği belirtileridir. Herkez bi bilişim açma hevesinde tabiki başarılı olun istiyoruz ama afedersiniz yırtık dondan çıkıyorsunuz ilk sistemleri araştırın alt yapınız kim kimden tedarik ediyorsunuz. Whmcs Lisanslımı - Vergi levhanız varmı ? - ys belgesi mevcutmu ? bu soruları gittikçe uzatırım. Neyse herkeziin bi hevesi vardır yapmakta ister başarılar diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Matbaa
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yer sağlayıcı listesinde yerim mevcut ilk işim bu oldu inşallah diğerlerini de tedarik edeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Matbaa
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunları düşündüm evet benimde aklımda geçen yazdan bu yana, şimdi kurumsal olmadan da gerçek teknik bilgiye sahip insanlarında benim gibi çabalayan insanlarla da işi olmaz bence, kurumsal olmaya başladığımızda devamı gelecektir 6 madde olur 10 madde olur , yorumunuzu beğendim teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Matbaa
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benimde ilk işim hosting firması açmak olmadı tabi ki vps kurdum kurdurttum linux işletim sistemini öğrenmeye amaç edindim, dediğiniz gibi kurumsal olmak şu an için bu durumda maliyetli. Olabilir görüşebiliriz özel olarak tekim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yorum yapanlar genelde olumsuz ve aşağılayıcı bir üslup kullanmışlar. Arkadaş kendince bir proje düşünmüş bununla ilgili bir konu açmış, herkes 1 m $ sermaye ile bu işe girmiyor arkadaş işini yaparsa zamanla o da kurumsallaşır zaten işini iyi yapmayanla da kimse çalışmaz. Arkadaş işini kaliteli bir şekilde isteyerek yaparsa elbet yükselecek ve kurumsallaşabilecektir. Saygılar..