-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
teşekküler bana iyi bir ikir verdin hocam hic wiki backlinkim olmmıstı aha oldu aynı dk onayladılar :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
barmen
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
@Klavy3 Linklerin silinmesine üzüldüm açıkçası bunu yapan arkadaş çöp olmasın diye değilde kıskançlıktan yaptığı belli ben o yönde algılıyorum kaldı ki linkileri vikipedi editörleri'de kaldırabilirdi veya komple onaylamazdı. bu kararı hangi sıfatla neye dayanarak verdi bilemiyecem ancak bundan sonra yaptığınız bir takım iyi şeyleri başka yerlerde paylaşmamanızı öneririm. Linkleri tekrar eklemeyi deneyiniz. iyi akşamlar
KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ben wikiye ozgun bir tanitim hazirladim ki aynisini hurriyet mynet gibi bir cok site eklemis. Burda konuyu okuyan dunya kadar arkadas oldu ve hicbiri bir kez bile tanitim yazisi olmus demedi hepside yazinin wikiye uygunlugunu belirtti. Ben wikideden backlink almak icin degil sitemin yapisi saglam olsun diye uyguladim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
En azından wikipedi için yararlı bir yazı yazmış ve sonrasında link almış. Arkadaşın yazdığı yazı normal tanıtım yazısı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Bu kadar ince eleyip sık dokuyorsanız backlink alan sitenin 3 adet sayfasını sırf backlink uğruna eklemesini de doğru bulmamanız gerekirdi sonuçta etik değil. Wmaraciya mesaj atarak o linki vermeden önce keşke wikipedia sayfasını güncellemeseydiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
SEO - Tanıtım - Backlink
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Hayırlı olsun asosyal adam blogumu ekledim onaylandı site ismi ile sitemi tanıttım yarın etkisini görecekmiyim bakalım.Bu arada linki kaldırtan arkadaş wikiye günde yüzlerce link zaten ekleniyor yurt dışından birazda biz faydalanalım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Forumda ''kıskanç ve çekemeyen'' kişi olarak nitelendirdiğiniz ifadeler tüm kullanıcıları içeriyor. Eğer öyle bir haliniz varsa konu içine link vermezsiniz olur biter. İnsanları saçma sapan tanıtım yazısı için böyle ifadelerle suçlamayın.