-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
arkadaş editör değil emek sömürüsü yapacak köle arıyor.
41600
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Ben ekibimi bu forumdan kurdum, 7 ay oldu hâla birlikte çalışıyoruz. Biride çıksın desin ki "köle yaptı." Dediğinin tam tersi ki bizde editör olan arkadaşla kurucu kişi "ben" arasında hiçbir fark, ayrım yoktur. Birlikte yönetiriz, aile gibiyizdir. Şimdi dediğine gelince. 2-3 gündür bir sürü cevap aldım. Senin gibi ilk mesajda "ilerideki ortaklığını düşünen" bir mesajı ilkez aldım. Daha projenin ne olduğu bilmiyorsun ilk sorduğun şey ortaklık payı. Sonrası saçma sapan karalama mesajı. Ne diyeyim ki başka.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Proje ne olursa olsun. Sonuçta sen bu işi çıkar için yapıyorsun bende çıkar için yapıyorum. Kendi çıkarımı tabiki düşüneceğim. Bana yok cvne yaz falan diyorsun.
Detaylı paylaşsana nasıl bir ortaklık olacak nasıl bir hukuki şart olacak diğer 7 arkadaşıda merak ediyorum doğrusu.
İnsanlar burda ekmek parasını kovalıyor. Köle olmak iiçin didinmiyor.
41600
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
1- Bu bir iş değil girişimcilik projesi. Ben ve diğer ekip üyelerinin çoğu üniversite öğrencisi ve ek zamanlarımızda bu projeyi yürütüyoruz.
2- Çıkar için değil fayda sağlamak için yapıyoruz, açıklamada da anlatıyorum. İş modeli haline gelmesi ve gelir kazanmamız için iş modeline dönmesi gerekir. Bizde bunun için uğraşıyoruz.
3- Ben burda "Ortaklık" ilanı vermedim. "Editörlük" ilanı verdim. İleride "Ortak" olabileceğinizi ifade ettim. Siz eğer ben Editör olmak istiyorum deseydiniz ben sizle yakın temasa geçip detayları bildircektim.
Uzatmanın alemi yok. İyi günler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**