lostyazilim

Html temayı Wordpress giydirme

5 Mesajlar 2.234 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Kayrahan Kayrahan Atatürk Kullanıcı
  • Üyelik 31.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek E-Ticaret Yöneticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 484
  • Beğeniler 69 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar, Html5 & Css3 bir tema var elimde, bu forumdan bir arkadaşımız paylaşmıştı (konusu şimdi kaldırılmış) bu temayı wordpress sistemine giydirmek istiyorum. Html olarak da kullanabilirim ama wordpress olursa daha çok işime gelir. Fiyatı uygun olursa yaptırmayı düşünüyorum. 2 çalışma şekli olarak fiyat isteyeceğim.

Tema bu girip temaya bakarsanız aşağıda söylediğim şeyleri daha iyi anlar ona göre fiyat verebilirsiniz.

1.Wordpress giydirme + Yönetilebilir Panel

Slider alanı panelden müdahale edilebilecek. Blog yazı eklendiğinde "Slider da göster" seçeneği olacak.

Hakkımız da ve Uzmanlıklarımız Kısmı (Tema Demosunda "About ve My Skills" diye geçiyor. Bu kısmı da panelden değiştirebileyim, ekleme çıkarma yapabileyim.

Neler Yapıyoruz (Tema Demosunda "What can i do" diye geçiyor. Bu kısma panelden sonradan bölüm ekleyebileyim (Web yazılım, Oyun vs gibi)

Yaptığımız Çalışmalar Kısmı (Tema Demosunda "My works" diye geçiyor. Bu kısma sonradan kategori ve resim vs ekleyebileyim (E-Ticaret örnekleri, Wordpress örnekleri vb)

Müşteri Yorumları Kısmı (Tema Demosunda "What our clients say" diye geçiyor. Bu kısma da panelden istediğim şekilde müdahale edebileyim. Sonradan yorum ekleme vb.

İletişim Kısmı (Tema Demosunda "Get in touch" diye geçiyor.) Bu bölüme de panelden istediğim müdahaleyi yapabileyim. Ekleme, çıkarma düzeltme vb.

Renk seçenkleri. Bu panel de olmasa olur tema direk benim logom ile uyumlu bir renk olacak şekilde yapılırsa panele renk ayarı gerekmez. (Pasif bir istek)

2.Sadece wordpress giydirme
Panel olmayacak şekilde Demo sitede ki gibi çalışmayı Wordpress giydirilecek.

İki şekilde de tema mobil uyumlu (responsive) olsun istiyorum. İlgilenen arkadaşlardan Fiyat, Referans, Ödeme yöntemi ve İletişim bilgilerini pm olarak iletmelerini rica ediyorum. Teşekkürler.

wmaraci
reklam

dlkrnugur dlkrnugur JS Coder Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PHP Coder
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad U** D**
  • Mesajlar 1070
  • Beğeniler 210 / 209
  • Ticaret 41, (%98)
Tema açılmıyor, detayları iletirseniz konuşalım.

• Üyelik 31.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 484
  • Beğeniler 69 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam şuan açılıyor bende, sunucularında sorun var sanırım 1-2 kez denerseniz açılıyor demo. dlkrnugur

rapcrown rapcrown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Php Developer
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 5 / 32
  • Ticaret 3, (%100)
Site açılmıyor.Açıldığında pm atarsanız yardımcı olurum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 484
  • Beğeniler 69 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
Demo siteye BURADAN bakabilirsiniz rapcrown dlkrnugur

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al