-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
Ş** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar , ben grafik tasarım öğrencisi olarak bir yerde çalışmaya zamanım yok ama mesleğimide şimdeden bir şekilde değerlendirmek yani ek gelir elde etmek istiyorum malum öğrencilik zor iş sizce ne yapabilirim ? Ne yaparsam para kazanırım? Nasıl yapabilirim ? Tecrübeli olanlardan bir fikir istiyorum. Yardımcı olacağınızdan eminim şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Yaptığınız Logo , Banner , Afiş ve benzeri çalışmaları iletebilirseniz size müşterilerimizin talebine göre iş verebilirim. Ancak yeteneğinizi görmemiz gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
Ş** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rica etsem mail adresinizi alabilir miyim ? Oradan atayım bir kaç çalışmam mevcut.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Freelance olarak grafik tasarım yapmak para kazanmak istiyorsan sağlam bir portfolyo hazırlaman gerekli ve referansların kuvvetli olmalı. Çok grafiker var artık bizim zamanımızda grafikerler el üstünde tutuluyordu şimdi programcılık gibi sıradan bir iş oldu.
Logo veya tasarım yarışmaları oluyor onlarada katıl 1. olman şart değil 3. ye de ödül veriliyor buradan da bişeyler kazanabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
bionluk.com sadeceonü, uzman kirala.com gibi siteleri değerlendirerek freelancer olarak çalışabilirsiniz.
Recbook Creative
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Bence çalışmalarınıı grafık bolumunde konu acarak paylasın oncelıkle ref ısler yapıp teslım edın ardından devamı gelıcektır ve dıger grafık ıslerının yapıldıgı sıte ve forumlardada aynı sekılde calısmalar yapın
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
nettebilgi adlı üyeden alıntı
Freelance olarak grafik tasarım yapmak para kazanmak istiyorsan sağlam bir portfolyo hazırlaman gerekli ve referansların kuvvetli olmalı. Çok grafiker var artık bizim zamanımızda grafikerler el üstünde tutuluyordu şimdi programcılık gibi sıradan bir iş oldu.
Logo veya tasarım yarışmaları oluyor onlarada katıl 1. olman şart değil 3. ye de ödül veriliyor buradan da bişeyler kazanabilirsin.
Af edersiniz ben anlayamadım programcılık sıradan bir işmiymiş. :)
instagram.com/f.ratgok | https://www.youtube.com/channel/UCX0sqXpVPig93-JGCcEGeNQ