-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Adsense İle Para Kazanmak
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar amacım içimi dökmek siznle paylaşmak.Youtube ile başladım para kazanma işine daha sonra site kurarak adsense aldım kazançla yerdeydi buda haliyle beni farklı şeylere yönlendirdi.Nasılmı; girdim google 'a adsense para kazanma sistemi yazdım bu foruma yazdım konular açtım karşıma hep kusurabakmayın ama(üç kağıtçı,sahtekarlar çıktı) yok bende bir sistem var kimse bilmiyor,günde 15-30 tl adsense kazanç,yok niche bot vs felan arkaaşlar size tavsiyem benim gibi olanlara be biryerden sonra bıkkınlık geçirenlere sözüm bu tip insanlara asla İNANMAYIN ve paranızı kaptırmayın.Zaten sistemi olsa onlar kimseyle paylaşmaz kendileri kazanırdı.Ha ben geç anladım ama paramıda kaptırdım.Allahtan çok meblalar değil çok şükür.Arkadaşlar Sadece İçimi Dökmek istedim Bu arada yok BOMBA SEO şu SEO felan arkadaşlar işi bilmeyene verirseniz sitenizi inanın siteniz dibe çöker. eğer yanlış sözler sarf ettiysem affola,Herkese bol kazançlar ben daha kazanç sağlayamadım :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir aramıza hoşgeldin :)
7 kişi bu mesajı beğendi.
fiko61
Bir nokkta ile başladık.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
website website tasarim
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
aynen katılıyorum kardeşim
1 kişi bu mesajı beğendi.
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ne kadar para kaptırdın onu söyle ben geçen ay abartısız dekont elimde 1000 $ kaptırdım ayrıca +1000 euroda şuan sallantıda :(
Gerçi benimki bu işlerinde dışanda
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kimse size durduk yere para kazandırmaz eğer ki sizden para isteyip size para kazandıracağını söylüyorsa ve inanıyorsanız bu sizin yanlışınız olur inanmayın :)
1 kişi bu mesajı beğendi.