-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam google bunu anlar sitenizi zaten on plana cikarir yapabilcek pek birsey yok adamlar paravn blog gibi yaparak domain otoritelerini artirarak kendi ana sitelerini besliyorlar. Ben cloner spiner takipci ve oto botlarla gunluk paravan sitelerime 1500-2000 icerik ekliyorum otomatik spin oldugundan zararida olmuyor ama bu sutede krlimelr dahi ayni siz sitenize bakin
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Maden Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam yotube kanallarında şöyle bir bot var. adam kanalına ne atarsa anınnda sizin kanalınıza düşüyor. ben site işlerinden pek anlamam ama böyle bir bot yapılmış olabilir bunu engellemenin yolu yok eğer youtube kanalları gibiyse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wp fastet turkce cache uygulamasini kurarak ve ozellikleri aktif ederk tekrar denermisiniz hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Basit bir bot kurmuştur hocam, sitenize curl bağlantısını engelleyecek onlemler almanız yardımcı olabilir. Siteleri görmedim ama tahmin ettim. En basitinden sitenizde bir dosya oluşturun ve bu dosyaya korsan site üzerinden bağlanın. Dosyanın içeriği ise yapılan bağlantın her şeyini kaydetmek olsun. Eğer korsan site kendi sunucu bilgilerini değilde kullanıcı bilgilerini gönderiyorsa bağlanırken işiniz zor.
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.