-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
sekreter
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı şekilde banada saldırılar oldu trafik limitini tüketti site kapandı ayriyeten tekrar limit aldım extra masraf. böyle böyle öğrenicez bu işi hayırlısı. O paylaştığın linkteki makale çok faydalı bence yaymak gerekli bilinçlendirmek adına.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
sekreter
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok doğru hocam benim düştüğüm hataya düşmüş arkadaşta bende başta teklif almıştım tümişlemler dahil yüksek geldiği için kendim bişeyler yapmaya çalıştım ama ağzımıza yüZümüze bulaştırdık. Şimdiye kadar karşı çıkan çıkmaması ilginç zaten :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
sekreter
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim aldığım backling paketi satanlarında hep %100dü kendi adamları büyük ihtimalle
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
hocam bende daha önce bir sürü seocuyum diye kendilerini ünlendiren insanlarla çalışma fırsatı yakaladım. Fakat şunu fark ettim sen kendin yaparsan daha etkili başkası yaparsa az etkili olduğunu farkettim. Çünkü sen bugün yarın çalışma yaptırırsın peki ya sonra ? Sürekli çalışma yaptırman imkansız. Kendin öğrenmen gerek.
"Palmara" yani Erdem abiyle çalıştım en son. Küçük bir paket aldım etkili olacağının farkındayım çünkü inceleme yaptım.
"Newyork" ile de 3-4 ay kadar önce bir yakın arkadaşım çalışmıştı. Çok olumlu dönüşler aldık açıkcası.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM