-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhabalar. geçenlerde bir mobil uygulama yaptım ve mağazaya koymak istedim fakat aynı isimli başka bir uygulama olduğundan dolayı o uygulamam askıya alınmıştı. Ki bunun için bilgi içeren bir e-posta almıştım. O uygulamanın yayından kaldırılmasını sağladıktan sonra bu sefer ikinci kez uygulamayı mağazaya yükledim. cuma günü onay aldı 6 defa indirildi yorumllar falan yapıldı fakat bu sabah developer console a bağlandığımda uygulamanın askıya alındığını gördüm e-posta olarak birşey göndermemişler. kaldırılma sebebi ne olabilir? askıdan kaldırma işlemi yaparlar mı? yoksa aynı uygulamayı yeniden göndermem mi gerekir? yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Askiya alinan uygulamayi nasil kaldirttin? Gelen mailleri buraya yaz bakalim.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim konuyu açarmısın nasıl uygulama yaptın ve hangi motorla yaptın yaptıgın uygulama uygunsuzsa ona göre cevap verelim sen unty gibi motorda yaptıysan telif yer kaldırılır motor Vs söyle ona göre cevap veriyim sana
www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı sebepten dolayı kaldırmış olabilirler ama oyunu kendi yaptığına içerikleri kendi yaptığına dair bi takım kanıtlar atmalısın googleye kötü yanıda bu herşeye kanıt istiyor fikri mülkiyet demek başkası seni şikayet etmiş gerekçeside benim fikrimi çaldı olmuş.
www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com
hcyasavul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benden de sitenin bana ait olduğuna dair kanıt istediler yolladım, 72 saate sözde ulaşacaklardı , hala mail gelmedi. 4 gün oldu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Webview spam mi dediler
hcyasavul oyleyse whois bilgilerini ac fatura ve whois screen gonder faturani bulabilirsen onuda gonder bana da aynisi oldu sonra actilar.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!