Site Adı:egegen.com

Site Adresi :https://egegen.com/

Sitenin kullandığı altyapı :PHP

Açıldığı Tarih:2000

Site İçeriği & Amacı :İnternet Hizmetleri

Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: Daha iyi hizmetler verebilmek ve her zaman mutlu müşteri portföy ulaşmak

Açıklama:

2000 yılında İzmir'de kurulan egegen İnternet Hizmetleri; Türkiye'ye web tasarım, yazılım, hosting, sosyal medya, dijital pazarlama, SEO gibi hizmetler vermektedir.

Tanıtım Yazısı

Dijital dünyada, internet kullanıcılarına etkilemek için yapmanız gereken etkili bir web sitesi oluşturmaktır. Etkili bir web sitesi için yapılması gereken ise kullanıcı dostu bir web tasarım yaptırmaktır. Web tasarım günümüzde oldukça revaçtadır. Çünkü marka kimliğini web sitelerin tasarımı oluşturur. Bu noktada web sitesiyle etki yaratmak isteyen firmalar kendilerine özgü bir tasarım yaptırmalıdırlar. Çünkü web dünyasında hazır şablonlar oldukça fazla web sitesi tarafından kullanılıyor. Bu da web site tasarımınızın herhangi bir sitede görülebileceği anlamına geliyor ve web kullanıcıları tarafından özel olarak algılanmıyor. Web tasarımını kendi istekleriniz doğrultusunda yaptırmak istiyorsanız egegen İnternet Hizmetleri’nin eşsiz deneyiminden yararlanabilirsiniz. Her firmaya özel hazırlanan tasarımlar için egegen uzman ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.
İnternet kullanıcılarını etkilemek için yapılması gereken bir diğer işlem de yine firmaya özel yapılan yazılımlardır. Firmaya özgü yapılan yazılım ile firmadaki kullanıcıların deneyimini güçlendirebiliyorsunuz. Böylelikle yazılım sayesinde firmaların performansı ve verimliliği artacaktır. Bu yazılım türleri firmanın gereksinimleri doğrultusunda hazırlandığı için gereksiz hiçbir alana, menüye, özel koda ve parametreye gerek yoktur. Ayrıca özel yazılımlar ile birden fazla sektörde hizmet veren firmalar, tek merkezden yönetilme şansına sahip olacaklar. Özel yazılımlar; bilgisayar, tablet, mobil cihaz gibi pek çok farklı platformda kullanılabileceğinden oldukça gereklidir. Firmaya özel yazılım fırsatları sunan egegen İnternet Hizmetleri’nin profesyonel kadrosuyla iletişime geçmeli ve gereksinimlerinizi belirttikten sonra bütün işi onlara bırakmalısınız.
Dijital dünyanın ne kadar önemli olduğunu kavrayan firmaların bir diğer önem verdiği konu da internet reklamları. Çünkü pek çok firma ürün ve hizmetlerinin tanıtımını yapmak için artık sosyal medyayı ve web sitelerini kullanıyor. Web sitelerinin arama motorlarında üst sıralara çıkmasını isteyen firmaların başvurdukları bir diğer yol internet reklam modellerinden yararlanmaktır. İnternet reklamları sağladığı hedefleme seçenekleri ile kısa sürede pek çok kişiye ulaşabilme olanağı sağlar. Bu hedefleme seçenekleri arasında; konum, yaş, cinsiyet, ilgi alanları gibi seçenekler bulunmaktadır. Bu seçenekleri kullanabilmeniz için hedefleyeceğiniz kitlenin kararını çok iyi vermelisiniz. Firmanız için doğru olan kişileri hedeflerseniz geri dönüş almanız çok daha kolay hale gelecektir.
Sosyal medya kullanımı da her geçen gün artan bir ivme gösteriyor. Tabi bu artış beraberinde pek çok yeniliği de getiriyor. Bu yeniliklerden biri de sosyal medya yönetimi. Özellikle firmaların sosyal medya hesaplarının oldukça titiz ve dikkatli bir şekilde kullanılması gerekiyor. Çünkü sosyal medyada yapılacak herhangi bir hata firmanın sonu dahi olabilir. Tüm bunlar göz önünde bulundurularak sosyal medya yönetiminde profesyonel kişilerle çalışılması gerektiğini söyleyebiliriz. Ayrıca sosyal medya yönetimi sayesinde firmanızın web sitesine gelen ziyaretçi sayısında ciddi bir artış yaşayacağınızı göreceksiniz.Sosyal medya yönetimi yapan uzmanlardan alacağınız bu hizmet ile marka bilinirliğinizi arttırabilirsiniz. egegen İnternet Hizmetleri’nin uzman kadrosundan ve deneyimlerinden yararlanmak için firma ile iletişime geçebilirsiniz.
Mobil cihazların gelişmesiyle artan mobil cihaz kullanımı beraberinde pek çok türde mobil uygulamayı da getirmiştir. Artık aile, çocuk, oyun, eğlence, eğitim gibi hayatımızda olan her alanda mobil uygulama geliştirme yapılabiliyor. İster iOS, ister Android, ister Windows olsun, farketmeksizin her işletim sistemine uygun olarak mobil uygulama geliştirilebiliyor. Mobil uygulamalar hayatımızı oldukça kolaylaştıran sistemlerdir. Çünkü mobil cihazlar 7/24 yanımızda taşıyabildiğimiz cihazlardır ve bu cihazlardan gerçekleştirebildiğimiz işlemler özellikle zaman tasarrufu açısından oldukça gereklidir. Mobil uygulamalar sayesinde sosyal medya platformlarını kullanabilir, bankacılık işlemlerini halledebilir, fotoğraf ve video düzenlemeleri yapabilir, sağlık verilerimizin takibini gerçekleştirebilir, oyunlar oynayabiliriz.