Gingboard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ben GingBoard adında bir işletim sistemi yapıyorum visual basic ile yapıyorum ama onu bir telefona nasıl aktarabilirim orda nasıl çalışır ? ayrıca işletim sistemi yapmak için program önerileriniz nelerdir ?
İşletim sistemi yapmak her baba yiğidin harcı değil yapamazsın falan demeyin basit birşeyler yapıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Şunu yapmak her baba yiğidin harcı değil diyenler yüzünden özgün projeler çıkmıyor zaten. Sorduğun soru hakkında bilgim yok fakat gerçekten takdir ederim seni.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Gingboard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen katılıyorum hangi konuya baksam yapmazsınız imkansız falan gibi şeyler yazıyorlar ben ufaktan başlayacağım kayda değer birşey yaptım mı geliştireceğim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Bence ilk başta işletim sistemleri hakkında bilgi topla hocam.
Sonra işletim sistemlerinde hangi diller kullanılır?
Telefona nasıl uyarlanır?
Önceden yapılmış işletim sistemlerinin yapısını da inceleyebilirsin.
Bunlar sana başta yön gösterecektir.Diğerlerini de öğrendikçe eklersin.
Kimse diyemez hocam her baba yiğidin harcı değildir diye.Çok kullanılan bir sözü söyleyeceğim:yapanlar sizden ne zeka olarak üstün ne de beceri olarak kimseye kulak asmayın yolunuza bakın derim ben.Yeterki güzel şeyler ortaya çıksın.Büyük projelerin Türklerden çıkmasını istiyorum.Sizi bende takdir ediyorum.Başarılar diliyorum :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
pcye entegre işinde kendi çekirdek yapını oluşturcaksın hocam.yani masaüstünde kullanılabilir hale getirceksin.tabi hepsi hemen birden olmayacak.aylarını alabilir bence üstüne git derim.Bende bilişim teknolojileri mezunuyum benimde hepsinde yeterli bilgim var fakat lys ye hazırlanıyorum şuanda onun için pcye kafamı veremiyorum.Eğer bilgini tutarlı ve de sağlam projelerde kullanırsan iyi bir şeyler çıkar.Bol bol araştırma yap internette tonlarca bilgi bulabilirsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Valla hocam dediğim gibi detaylı araştırmalar yapmalısın bu konuda bilgim yok.Sadece duyum aldığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum size :) Google de arayın detaylı sonuçlara ulaşacağınızı umuyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Bende yazılım mezunuyum hocam. Vb.net başlangıç dili olarak öğretildi bize. Eğer C# biliyorsan onunla uğraş derim ben. Daha sağlıklı ve sağlam bir dil.
1 kişi bu mesajı beğendi.