birde olayı sadece para yatırınca herşey bitiyo sananlar var ofpofun sahibi çok iyi bir yazılımcıdır
kendisi nasayı hackleyebilecek teknik bilgiye sahiptir bu tabikide örnek sadece bilgisini anlatmaya çalışıyorum
400.000 dolar kendi cebinden yatırdı sanıyorum 2 yıldır pazarda
ancak pazarlamayı yanlış strateji ile yapıyo içerik üretenlere para veriyo ve sosyal medyadan aldığı karşılık işte
bu adam da makina mühendisi hiç bir şekilde yazılım bilgisi yok fikri medyayı değiştirmekti yenilikçi bir medya tipi üretti haberi muhabirler değil her birey üretsin istedi ve fikri tuttu 250.000 lira ile başladı ve sonrasında aldığı 3.4 milyon dolarlık yatırımları filan hiç saymaya gerek bile yok
anlatmak istediğim şey herşey para değil, sana para kazandıracak olan şey pazarlamadır para ve reklam değil. eğer bir gün 10.000 liram var bi işe başlamak istiyorum ne dersin diye bana ulaşırsan sana ücretsiz her konuda yardımcı olurum
(sosyal medyayı niye örnek verdiğimi açıklayım bu adamların google gibi arama motorlarından ziyaretçi çekmek gibi eski zihniyete ihtiyaç duymazlar, amaçları insanların sosyal medya hesaplarındaki timline'larına düşmektir.)
buda tüm webmaster yada girişimci olmaya çalışan yada kendisini girişimci olarak tabirlendiren her vatandaşımıza güzel bir öneri olsun.