netbozum
wmaraci reklam

Film Sitemde HTML5 Videoda Beyaz Kenar Sorunu

2 Mesajlar 730 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 730 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

cagatay169 cagatay169 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Sosyal Medya Yöneticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 166
  • Beğeniler 118 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Gecen gun, wordpress film siteme mobilden girildiği zaman HTML5 player ile ilgili bir video oynatma sorununu buraya yazmıştım. O sorunu, temayı yeniden yükleyerek çözdüm. Şuan videolar mobilde de oynatılıyor. Ancak bazı videoların alt ve üst kısımları siyah şerit olması gerekirken beyaz şerit oluyor. Bu durum, film izleme açısından çok kötü. İnsanin gözünü yoruyor ve kotu bir görüntü oluşuyor. Ancak filmi aldığım siteye mobilden girip filmi izleyince normal bir şekilde siyah şerit oluyor. Benim sitemde beyaz şerit oluşuyor.

Alta mobilden resimleri koyuyorum arkadaşlar. Bazı filmler bu şekilde. Siyah şerit yerine beyaz şerit çıkıyor. Bu durum, mobilde karanlık bir ortamda film izlerken gözü alıyor ve yoruyor. Temanın style dosyasının kodlarını özelden atabilirim isteyenler için. Belki anlayan birileri vardır. Ben 1 - 2 saat uğraştım ama olmadı. Çok araştırdım ama çözüm bulamadım. İsteyenler için özelden gönderebilirim style kodlarını. Birde temam Tahamata V4 film temasıdır.

(Resmi yeni sekmede açarsanız beyaz şeritleri daha net görebilirsiniz. Bazı filmlerin yan tarafından çıkıyor. Sürekli değişik bölgelerde çıkıyor bu beyaz şeritler. Ancak dediğim gibi bazı filmlerde normal bir şekilde siyah şerit oluyor.)

wmaraci
reklam

cagatay169 cagatay169 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Sosyal Medya Yöneticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 166
  • Beğeniler 118 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar sizce ben bu konuyu yanlış bölüme mi açıyorum? Hiç kimse bilmiyor mu neden böyle olduğunu?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al