lostyazilim
tr.link

vBulletin Foruma E-Maille Giris Yapmak

4 Mesajlar 2.667 Okunma
lstbozum
tr.link

Anarko Anarko Aforizma Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Herkese Merhabalar
Ben vBulletin Forum siteme uyelerin kullanici adi degil de E-maille giris yapmalarini istiyorum.
Biraz nette arastirma firsati buldum lakin bir turlu cozume kavusturamadim.

http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=778228&postcount=13
Bu linkte gibi herseyi yapiyorum ama hem kullanici adiyla hemde emaille giris yapabiliyor. Ben sadece e-maille giris yapilsin istiyorum.
Yardim edecek arkadaslara Tesekkurler simdiden
1 File edit:
in file includes/functions_login.php, find:

if ($vbulletin->userinfo = $vbulletin->db->query_first("SELECT userid, usergroupid, membergroupids, username, password, salt FROM " . TABLE_PREFIX . "user WHERE username = '" . $vbulletin->db->escape_string(htmlspecialchars_uni($username)) . "'"))

and replace by:

// Start hack login with mail address (MarcoH64)
// if ($vbulletin->userinfo = $vbulletin->db->query_first("SELECT userid, usergroupid, membergroupids, username, password, salt FROM " . TABLE_PREFIX . "user WHERE username = '" . $vbulletin->db->escape_string(htmlspecialchars_uni($username)) . "'"))
if (!$vbulletin->userinfo = $vbulletin->db->query_first("SELECT userid, usergroupid, membergroupids, username, password, salt FROM " . TABLE_PREFIX . "user WHERE username = '" . $vbulletin->db->escape_string(htmlspecialchars_uni($username)) . "'"))
{
$vbulletin->userinfo = $vbulletin->db->query_first("SELECT userid, usergroupid, membergroupids, username, password, salt FROM " . TABLE_PREFIX . "user WHERE email = '" . $vbulletin->db->escape_string(htmlspecialchars_uni($username)) . "'");
}
if ($vbulletin->userinfo)
// End hack login with mail address (MarcoH64)
Gerilim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

0Derece 0Derece WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 27 / 104
  • Ticaret 0, (%0)
$vbulletin->userinfo = $vbulletin->db->query_first("SELECT userid, usergroupid, membergroupids, username, password, salt FROM " . TABLE_PREFIX . "user WHERE email = '" . $vbulletin->db->escape_string(htmlspecialchars_uni($username)) . "'");

Yalnız verdiğiniz kodlar sıkıntılı gibi duruyor çalışmayabilir. Verileri değiştirmeden önce dosyanın yedeğini almayı unutmayın!
Anarko uMc

kişi bu mesajı beğendi.

Anarko Anarko Aforizma Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Cok tesekkur ederim hocam, calisti :)
Minnettarim :)

uMc uMc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Software Engineer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 25 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

0Derece adlı üyeden alıntı

Yalnız verdiğiniz kodlar sıkıntılı gibi duruyor çalışmayabilir. Verileri değiştirmeden önce dosyanın yedeğini almayı unutmayın!

Eline emeğine sağlık hocam, yazdığın mesaj 4 sene sonra benim işime yaradı. Sorunsuz çalışmaktadır.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al