-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sormak istediğim bir şey var.
Bu tarz sistemlerde. Kullanıcı geliyor sitemize yorum yapıyor ve gidiyor. Aslıdn apek sitede kalmıyor. Direk yorum yapmaya geliyor. Ve ben de yorum almak için gidip 10 tane yorum yaptım. Karşılığınd a10 yorum aldım. Akşam bakıyorum analytiğe 101 tane yorumlaşma sitesindne trafik gelmiş ve 10 tane de yorum gelmiş. Yani yorum yapanların hepside bir isteden gelmişler bu çok doğal oluyor mu ve çok faydası oluyor mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sistemde bir kez yorum yaptığınızda o sayfayı görmüyorsunuz bir daha, bir kaç sayfa eklemişsiniz o başka. adı üstünde karşılıklı yorumlaşma. her gün sisteme farklı ye üyeler katılıyor, sizde her gün farklı siteleri görüyorsunuz, ücretle bir yere reklam verseniz reklama rıklayanlar kaç saniye sitede kalıyor? burada en azından etkileşim var. ve diğer sayfalarında görünme olasılığı var. adam yorum yapmak için girer, hemen çıkarsa oda sizin sitenin ayıbı biraz :) ben oraya kadar getirdim ziyaretçiyi kapacak site yap sende.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
teşekkürlee sisteminizi seviyorum :)
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
siteniz bu aktiflik sayesinde üstlere gelebilir :) ve yorima gelen kullanici guzel şeyler gorurse bagimlisi olabiliyorlar
bilalguler5
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
bak bu çok güzel olur kazanmataktiklerini listeden siliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
kazanmataktikleri adlı sayfayı herkes engellesin yorum yapmanıza rağmen şikayet yapıyor benden uyarması bu adam kendini zeki sanıyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeşim cevaplarınız için teşekkürler. Ben eleştiri yöneltmedim kafama takılan hususları sordum.O kadar. Ama güzel sisteminiz var.
Birde sitemiz bayanlara yönelik ama si,te işleri ile uğraşanların tamamına yakını erkek. Yorum yapacak kişilerin Bayan ismi ile yorum yapmalarını isteyebiliyor muyuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-