Öncelikle Tüm Forum Sakinlerine Selamlarımı İletiyorum!
Fazla laf kalabalığı yapmadan direkt konuya giriş yaparak başlığa açıklık getirelim.
19.05.2017
SADECE 6 ADET FİLM EKLİ, GÜNLÜK 2K HİT ÇEKİYOR HENÜZ 1 AYLIK DEĞİL ! REFERANS SİTELERİMİZDEN BİR TANESİ !
[B][SIZE="4"]19 MAYIS 2017: 3529 Toplam Hit
[/SIZE][/B]
Bize Geldiğinde 1 Aylık Siteydi ve Hiti 0'dı !! SADECE İÇ SEO İLE BU HALDE
3 AYLIK SİTEMİZİN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ 4 REKLAM ALANI SATILDI AYLIK 2000 TL GELİRİ VAR.
KİŞİSEL AÇIKLAMA
- Bildiğiniz üzere Google 8 Mart 2017 tarihinde bilinmeyen bir güncelleme getirdi. Bu güncellemede şahit olduğum üzere 50-100 bin tekil ziyaretçisi olan bir çok film sitesi 10-20 binlere kadar geriledi...
- Son 2 yıldır tüm performansımı, bütçemi bu sektör üzerine harcıyorum. Bir çok başarılı proje yaptığım gibi başarısız olduğum zamanlarda oldu. Fakat paradan daha önemli olan tecrübeyi kazandım.
- 8 Mart güncellemesinden sonra sıfırdan inşa ettiğim tüm iç seo ayarlarını yaptığım film sitem 30 gün içerisinde günde 2000 Tekil ziyaretçi almaya başladı. Bir çok yeni filmde ilk 10'da yer aldığım sitemin Haziran ve Temmuz aylarında günde 20.000 ve üzeri olacağı bekleniyor.
ÜCRETLENDİRME ve STOK DURUMU
Sisteme dahil olmak tek seferliğe mahsus olarak 300 TL'dir.
300 TL ücretin içerisinde sitenizin tüm kurulum giderleri dahildir. Özel editlediğimiz CSS dosyası ve mobil teması da dahil!
İade Şartları:
[CENTER]Siteniz belirtilen süre içerisinde tatmin edici bir duruma gelmez ise, 300 TL'nin 150 TL'sin geri ödenir.
* Eğer ki site tahmin edilen duruma gelmez ve sitenin satış değeri 150 TL'nin altında kalırsa geri ödeme yapılır. 150 TL üzerine satış değeri çıkarsa, geri ödeme yapılmaz.
VAATLERİMİZ
[FONT="Comic Sans MS"]4 ay içerisinde 10-20k tekil ziyaretçisi olan Film Sitesi sahibi olacaksınız!
İLETİŞİM
Skype'den daha detaylı kabul edilirse sesli açıklama ve tüm sorulara cevap verilecektir. [/CENTER][/FONT]
1 AYLIK ÖRNEK BİR SİTEMİZ
GÜNCELLEME 25.04.2017
ÖRNEK SİTEDEN HİT DURUMU
REFERANSLAR
girisemeyen adlı üyeden alıntı
Referansım !Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki her zaman bir film sitesi kurmak istemişimdir. Daha önce 1-2 kez kalkıştım fakat 2 ay geçmesine rağmen ortalama hitim 100'ü geçmedi. Hiçbir bilgim olmamasına rağmen arkadaşın paravanına katıldım. Arkadaş siteyi kendisi kurdu bütün iç seo ayarlarını kendisi yaptı. Bana nasıl film eklemem gerektiğini ve işin püf noktalarını anlattı. Sonucu aşağıda ki resimlerle sizlere iletmek isterim.
Site Yaşı : 18 Gün . Fakat ilk filmi yaklaşık 13 gün önce girdim.
25 Nisan :
26 Nisan :
(Her geçen gün yükselmektedir bu hafta sonu 1.5 K Tekil görmeyi planlıyoruz)
Site Analizi : https://wmaraci.com/site-analizi/filmistasyonu.com
İçeriklere göz atarken sitenin 2 Haftalık olduğunu göz önünde bulundurunuz.