lostyazilim
tr.link

Jenerik.club adresler 5-10 Yıl Sonra Ne Kadar Değerlenir ?

4 Mesajlar 861 Okunma
lstbozum
tr.link

daniel1336 daniel1336 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 1337
  • Beğeniler 587 / 525
  • Ticaret 36, (%100)

Arkadaşlar merhaba,

Club domainlerin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bu soruyu klasik domainim ne kadar eder sizce şeklinde değilde daha uzun vadeli olarak düşünerek yanıt verebilirseniz sevinirim. 1-2 yıl için değil 5-10 yıl için soruyorum sizce geleceği varmı ?

Bundan 10 yıl önce 4 harfli .com domainler ve 5 rakam domainlerin yüzüne bakmazdık şimdi 1 tane kalmadı ve her geçen gün piyasası artıyor 20-30 bin dolardan gidiyor domainler.

Şuan Satılık Olan Premium Dizi Adresleri:
Lost.club 3.742,93 TL
Heroes.club 7.485,44 TL
Spartacus.club 3.742,93 TL

Bu domainlerden feyz alarak americangods.club adresini aldım, starz kanalının yeni dizisi. Dizi 30 Nisan'da başlayacak yeni fenomen olursa değerlenme ihtmali olduğunu düşünüyorum.

Elimdeki Takım Adreslerinden Bazıları:
Takım adresleri:

tottenhamhotspurfootball.club
stokecityfootball.club
; Stoke City aramasında 30.300.000 sonuç çıkarken, stoke city football club araması 17.100.000 sonuç vermektedir.

Elimdeki Diğer Keyword Domainler
observation.club; observation kelime olarak 219.000.000 sonuç çıkıyor aramalarda, observation.club aramasında 105.000.000 sonuç çıkmakta.

killing.club, killing kelimesinde 369.000.000 sonuç, killing club aramasında 90.500.000 sonuç çıkıyor.

Elimdeki Türkçe alan adları:
sozluk.club
replik.club
detoks.club

Birde jenerik club adreslere bu kadar kafayı takmışken jenerik.club adresini almamak olmazdı :) Bu adresi şuan günlük domain tavsiyesi ve domain magazin sitesi gibi kullanıyorum ama ilerde club uzantılı domainler için alım-satım platformu yapabilirim uzun vadede club domainlerin değerlendiğini görürsek. Site aktif olarak yayın vermeye başlayalı 1 aydan biraz uzun oldu ama alexa tr 1k altında dünya geneli 1m altında şuan gayet memnunum indexlerden de uzantıdan dolayı kaybım olmadı ve içinde "Düşen" ve "Domain" kelimeleri geçmediği halde hedef kelimelerimde iyi yerlerdeyim. Daha zor hedef kelimelerde de club domain açıp denemelerde bulunacağım önümüzdeki dönemde.

Şuana kadarki en pahalı club satışları:
Domain Adı Fiyat
Wine.Club $140,000
Coffee.Club $100,000
Vegas.Club $100,000
c.Club $50,000
VIP.Club $40,000
s.Club $37,984
Lending.Club $25,000
Startup.Club $22,500
Eat.club $20,000
The.Club $19,000

Kaynak:
http://www.jenerik.club/2017/04/club-uzantl-domain-alnr-m-club-uzantlar.html

wmaraci
reklam

MesuT MesuT Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1829
  • Beğeniler 1585 / 557
  • Ticaret 2, (%100)
İnşallah istedğiniz yerlere gelirsiniz. Emin olun elinizdekı cogu domaınıde satacaksınız ben buna inanıyorum.
daniel1336

kişi bu mesajı beğendi.

noop noop WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek domain alınır-satılır
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 73 / 264
  • Ticaret 7, (%100)
10 yıl sonra belki domain diye bir şey kalmayacak apayrı bir sistem geliştirilecek.

club bugün olabilecek en değerli zamanında. sürekli yeni uzantılar çıkıyor çıktıkça mevcutlara alternatif geldiği için değeri düşüyor. club ve benzeri domainlerin yıllar geçtikçe değeri azalacaktır.

atıyorum bilmemne.club bu domain lazım size ama biri kaydetmiş ve 1000 liraya satıyor. 1000 lira buna mı verirsiniz bilmemne.kim ya da bilmemne.xyz bilmemne.pro gibi alternatifleri mi kaydedersiniz. bütün uzantıların dolu olması durumunda bile bir iki ay bekleyip yeni çıkacak bir uzantıda alabilirsiniz.

com net org bu bahsettiğim olayın dışındadır com prestijdir. mercedestir bmw dir. diğerleri reno12 şahin clio.

ekleyeyim: fight.club fenerbahce.club gibi örnekler apayrı bir konudur. verdiğiniz satış örnekleri istisnadır.
natuka daniel1336

kişi bu mesajı beğendi.

daniel1336 daniel1336 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 1337
  • Beğeniler 587 / 525
  • Ticaret 36, (%100)
Dün bury.club adresini gördüm ama almamıştım bugün dedim alıyım dursun kenarda fakat maalesef alındığını gördüm adresin. Arkadaşlar domain sorguladığınız yere çok dikkat edin. Mümkünse domain satışı yapmayan sorgulama sitesi varsa ordan sorgulayın. Türkçe adresleri yabancı sorgulama sitelerinden yabancı adresleri Türk sitelerinden sorgulayın. Başka önlem önerisi olan varsa açığım yoksa aradığımız domaini bizden önce şirketler kaydediyor.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al