-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bugün adsense hesabı açmak için bir girişimde bulunsam mı diye düşündüm ancak girdiğimde sayfada çok değişik sallama bilgilerle bir web sayfasının linki ile daha önceden farklı ülke vs bilgileriyle kayıt denenmiş gibi duruyor.Ve ben bu bilgilerden ülkeyi ve hesap türü mü felan değiştiremiyorum kapalı duruyor ancak olayın benimle hiç bir alakası yok bunu nasıl düzeltebilirim ve sizce bu olay nasıl olmuştur
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
tüm çerezlerinizi silin , birde öyle deneyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunun çerezlerle alakası olacağını sanmıyorum Sayfanın Başında
"Lütfen hesap bilgilerinizi aşağıda güncelleyin ve devam etmek için 'Tekrar gönder'i tıklayın. Eğer başvurunuz web sitenizle ilgili sebeplerden dolayı kabul edilmediyse, yeniden göndermeden önce bu sorunları çözdüğünüzden emin olun" yazıyor.Ayrıca bilgilerde de web sitesi ülke telefon numarası vs dolu ancak mail adresi bana ait ve hiç başvurmadım öyle bir sitem de olmadı vs.Bu sorun başka birşey gibi.Başka Tarayıcıdan denedim dediğin için ancak yine aynı bilgiler çıktı ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci :)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
önceden başvurmuşsun kabul edilmemiş olabilri mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayır öyle bir durum yok çünkü ne orada adı yazan siteyi biliyorum nede diğer bilgileri telefon vs zaten adsoyad gibi bilgiler "sfsf" gibi sallama bilgilerle doldurulmuş.
asimox
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Benimde bugün banladı çok saçma bişeyde yapmadım sadece 2-3 gün önce kendi reklamıma tıkladım 1 kere yanlışlıkla onda sorun olmaması lazım aslında