-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Ne takıyorsun boş ver, tek tabanca iyidir :)
Özgürlük gibisi var mı?
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Ne takıyorsun boş ver, tek tabanca iyidir
Özgürlük gibisi var mı?
Üzüldüğüm tek şey boş yere harcamış olduğum günlerim, emeklerim... Gitmesi umrumda bile değil. Desteğin için teşekkür ederim kardeşim. Projelerime vereceğim kendimi artık :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çeşit takılmak daha iyi. Tek biri olmuyor. Beni örnek al. İş, ev var. Yalnız yaşıyorum; ama kız yok. Gelene "hoş geldin", gidene "tekrar gel, beni boş bırakma, kaybolabilirim" diyeceksin :)
Ultibil
Gelişmiş Web Yazılımları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Şimdi nasıl ise 10 yıl sonrada aynı olurdu kardeşim , şimdi hayatı zindan ediyorsa ilerde yaşanmaz bir hal alırdı en iyisi kestirip bitmesiymiş biraz yürek acısı çekersin ama ilerde dönüp baktığında iyiki kurtulmuşum dersin bizde geçtik bu yollardan güven bize
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Çeşit takılmak daha iyi. Tek biri olmuyor. Beni örnek al. İş, ev var. Yalnız yaşıyorum; ama kız yok. Gelene "hoş geldin", gidene "tekrar gel, beni boş bırakma, kaybolabilirim" diyeceksin
Aynen öyle abi şu saatten sonra böyle olacağım bende...
Şimdi nasıl ise 10 yıl sonrada aynı olurdu kardeşim , şimdi hayatı zindan ediyorsa ilerde yaşanmaz bir hal alırdı en iyisi kestirip bitmesiymiş biraz yürek acısı çekersin ama ilerde dönüp baktığında iyiki kurtulmuşum dersin bizde geçtik bu yollardan güven bize
Tecrübelere her zaman güvenirim hocam, eksik olmayın... Dediğiniz doğru belki bir şekilde kör topal evliliğe gitseydi o zaman daha kötü sonuçlar doğurabilirdi. Allah razı olsun yalnız bırakmadığınız için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kıskançlık eğer ki şimdi sorunsa ilerde daha büyük bir sorun olur ve ciddi düşünüyorsan asla bu aşka devam etme. Etmemelisin. Hayatta ne kadar değerli insanlar var sen bir insanla tanışmışsındır o süre zarfında hep o tanıdığın insan melek gibi gelir sana. İnanmışsındır ve sevmişsindir herşeyini sevince kusurlarda bir noktada görmezden gelinir. Ama aşkta kusur olmamalıdır. Birbirine bağıran aşağılayanlara ben aşıklar demiyorum bile. Sadece bazı ihtiyaçlarını tatmin etmek için birbirini bulmuş iki farklı cinsten öteye anlam ifade etmez bu gibi aşk kırıntıları. Aşk başkadır ne anlatılır ne yazılır. Benim sana tavsiyem eğer sana o bitsin dediyse bitir abicim. Birkaç yıl sonra daha farklı bir hayatın olacak. Belki çok daha iyi bir insanla tanışacaksın. Çünkü emin ol birinden ayrılınca bir kalp boşluğu oluşuyor ve o süre zarfında başka bi kız arkadaş edinmek daha kolay oluyor çünkü birini tanımak sevmek istiyorsun geçmişi unutmak için ki geçmişi unutturacak bir güzel elbette karşına çıkıyor. Sen yeter ki birini tanımak iste 1 haftada aradığın gibi birini bulursun her halükarda.
Kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Maddiyattan olabilir bu tür kızların hep bahanesi vardır sıkılmıstır uydur bahane ayrıl onlar için kolay daldan dala en cok para kimseyse kız o benim görüşüm böyle zaten seven biri olsa aranızda ufak çaplı tartısma hariç bir tartısma yasamazdınız.
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Maddiyattan olabilir bu tür kızların hep bahanesi vardır sıkılmıstır uydur bahane ayrıl onlar için kolay daldan dala en cok para kimseyse kız o benim görüşüm böyle zaten seven biri olsa aranızda ufak çaplı tartısma hariç bir tartısma yasamazdınız.
Yok be hocam Allah'a şükür halimiz vaktimiz yerinde. Dediğim gibi bunda ki kıskançlığı geçmiş bir hastalık adeta. Beni, kendisinin bile en yakın kız arkadaşlarıyla konuştuğumu görse kıskanıyor normal değil yani bu.
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Kıskançlık eğer ki şimdi sorunsa ilerde daha büyük bir sorun olur ve ciddi düşünüyorsan asla bu aşka devam etme. Etmemelisin. Hayatta ne kadar değerli insanlar var sen bir insanla tanışmışsındır o süre zarfında hep o tanıdığın insan melek gibi gelir sana. İnanmışsındır ve sevmişsindir herşeyini sevince kusurlarda bir noktada görmezden gelinir. Ama aşkta kusur olmamalıdır. Birbirine bağıran aşağılayanlara ben aşıklar demiyorum bile. Sadece bazı ihtiyaçlarını tatmin etmek için birbirini bulmuş iki farklı cinsten öteye anlam ifade etmez bu gibi aşk kırıntıları. Aşk başkadır ne anlatılır ne yazılır. Benim sana tavsiyem eğer sana o bitsin dediyse bitir abicim. Birkaç yıl sonra daha farklı bir hayatın olacak. Belki çok daha iyi bir insanla tanışacaksın. Çünkü emin ol birinden ayrılınca bir kalp boşluğu oluşuyor ve o süre zarfında başka bi kız arkadaş edinmek daha kolay oluyor çünkü birini tanımak sevmek istiyorsun geçmişi unutmak için ki geçmişi unutturacak bir güzel elbette karşına çıkıyor. Sen yeter ki birini tanımak iste 1 haftada aradığın gibi birini bulursun her halükarda.
Teşekkür ederim kardeşim benim, inşallah bakacağız önümüze. Allah razı olsun.