-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar genelde internette hastalık aratmak huyum değildir fakat nadirende olsa (ayda bi kaç kez) yemek yedikten sonra karnımın sol alt taraflarında bi ağrı oluşuyor daha çok sancı gibi. Bazen hemen geçsede bugün ki gibi geçmediğide oluyor uzun süre dinlenmem gerekiyor zannımca.
Her neyse internete yazayım dedim gaz birikmesi vs. deniyor ama daha tam yanıt alamadan kansere doğru giderken buluyorum kendimi. :D
Kısacası daha önce buna benzer ağrı yaşayanlar neden oluştuğunu falan yazabilirse sevinirim. Yani doktorluk bişey var mı yok mu anlasam yeter.
Dikkatimi çeken şey ise genelde hızlı yediğimde oluşuyor bu durum veya hızlı yiyip üzerine su gibi bişey içince daha belirgin hale geliyor. Neyse lafı fazla uzattım yorumlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam bende'de oluyor arada hızlı yediğimizden dolayı büyük ihtimal ama geçiyor uzun süre durmuyor kanser olarak'da çok şey yapma hocam herşeye kanser diyorlar. En azından sen bir doktora görün hocam sağlık bu şakası olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Kalp ile ilgili bir şey mi diye sorarsan değil.
Kalpte sorun var demek için vücudun çeşitli alanlarına yayılan bir ağrı olması lazım, ayrıca göğüsde baskı hissi de olması gerekiyor. Soluk cilt vs vs. bir çok belirtisi var.
Ancak sizin sorununuz gaz, bu da bağırsaklarda olan bir sorunu tarif ediyor bize. Hazım sorunu yaşıyor olabilirsiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Bu dediğiniz daha çok araştırdığınızda gördüğünüz gibi gaz sıkışması gibi duruyor ancak bağırsaklarınız da daralma ya da polip oluşumu gibi de birçok şey olabilir. Açıkçası karın bölgesi çok kompleks bir yapıya sahiptir doktorlar dahi muayene ettiğinde emin olamayıp görüntüleme ve test isterler ne olur ne olmaz bir doktora görün sen. En kötü ihtimalle yılanın başını küçükken ezmiş olursun. :)
eneskamis.com