-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
nedeni bilinmez ama benim film sitemdede aynı sorun var takipteyim. hitleri hep eksık sayıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Google Analytics'de arada oluyor bu tür problemler. Gecikme sorunu olabilir. Yarına kadar düzelmezse haber edin tekrar düşünelim sorunu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yarına kadar düzelirse bugünkü eksik sayım bilgilerini de görebilir miyim?
Yoksa yarına kadar düzelirse sadece yarın mı tam sonuç alırım? Teşekkürler hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Büyük ihtimalle güncellemez ama kesin konuşmayalım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yandex Metrica ya geçtim çok daha memnun um tavsiye ederim siteye girenleri ne yaptığını açıp izlemek güzel oluyor.
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yandex Metrica daha mı kullanışlı hocam? Google analytics gerçek zamanlı ile de sitedekilerin ne yaptıklarını izleyebiliyoruz ama yandexte daha mı farklı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
oski48 adlı üyeden alıntı
Yandex Metrica daha mı kullanışlı hocam? Google analytics gerçek zamanlı ile de sitedekilerin ne yaptıklarını izleyebiliyoruz ama yandexte daha mı farklı?
Metrica da kişilerin ekran videoları tıklamaları mause hareketleri izlenebiliyor. Bu özellik analytics de varmı bilmiyorum açıkcası. Metrica nın tek kötü yönü google dan gelenlerin hangi kelime ile geldiğini göstermiyor.
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam onu nasıl yapıyoruz? Süper bir özellik film gibi izlerim vallahi :) Az çok tahmin ettim böyle birşey olabileceğini siz cevap yazmadan hemen bir üyelik açıp kodu bile yerleştirdim siteye ama o ekrana nereden geçiyoruz çözemedim, hitleri anlık nereden görüyoruz onu bile bulamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
oski48 adlı üyeden alıntı
Hocam onu nasıl yapıyoruz? Süper bir özellik film gibi izlerim vallahi :) Az çok tahmin ettim böyle birşey olabileceğini siz cevap yazmadan hemen bir üyelik açıp kodu bile yerleştirdim siteye ama o ekrana nereden geçiyoruz çözemedim, hitleri anlık nereden görüyoruz onu bile bulamadım.
Sayaç eklendikten sonra Sol menüdeki ÖZET bölümünden widget ekleyerek yaş,cinsiyet,yüklenme süresi vb. widget ekleyebilirsiniz.
Yine sol menüden OTURUM KAYDI na tıklayarak. Sitenize girenlerin ekran kayıtlarını görebilirsiniz.
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com