hcyasavul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle hepinize iyi akşamlar dostlar;
Beni bu saate kadar uyutmayan şey aklımdaki projem, şunu belirtmek istiyorum ki bunu kesinlikle para için yapmaya düşünmüyorum insanlara ve kendime bir şeyler katmak istiyorum , para her zaman benim için 2. planda olmuştur
Proje Detayları; Açıkcası ilginç bir kişisel gelişim sitesi/youtube kanalı kurmayı planlıyorum , örneğin;insanların benimle birlikte gitar çalmayı öğreneceği , parkur sporu öğreneceği , gibi gibi çoğaltılabilir, bunları hem makale olarak yayınlayıp hemde youtube kanalımda paylaşmayı düşünüyorum.
Bu projeyi gerçekleştirmek istememin sebebi 2 yıl öncesine kadar bilgisayar başından kalkmayan, kilolu , özgüvensiz , beceriksiz biri olmamdan kaynaklı , ben değiştim. başka insanlarında değişmesini istiyorum.
Sizce böyle bir projeye başlamalı mıyım?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hiç zaman kaybetmeyin. Butur projelerde takipçi tutma olasılıgıda baya yuksek oluyor
2 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
Lepsites
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%0)
"bilgisayar başından kalkmayan, kilolu , özgüvensiz ," duygularima tercüman oldun aynı ben :) (gözlüklü gözlük önemli)
Değişmek istiyorum biraz sosyallesmem lazım ama nereden baslicam bilmiyorum :) böyle bir kanal süper olur
hcyasavul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mağara_Adamı, ilk video(paylaşım) olarak ölmeden önce yapmam gereken şeyleri yapmayı düşünüyorum, kameram elime ulaştığı zaman, makaleme ek olarak video olarak youtube kanalı oluşturup yayınlayacağım... Yorumunuz için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Neden olmasın ama çok sabırlı olmalısın 1 kişi sitene girmese videoların izlenmese bile 2-3 yıl sürekli devam etmelisin. Diğerlerinden farklı olmalısın, farklı fikirler bulmalısın.
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
Lepsites
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%0)
Hocam kesin takipciniz olabilirim (1 kişi şimdiden geldi :) )
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu projeyi yaparken, video çekmek, düzenlemek, makale araştırmak, yazmak ayrıca seo, yorum cevaplama vs. gibi uğraşlar sonucu yine şişman ve asosyal birine doğru evrilme olasılığınızı artıracaktır üzerne birde gözlük ekleyebilirsiniz hatta. Farklı bir bakış açışıyla ironiyi gördüm sadece, yanlış anlaşılmasın güzel proje :D
3 kişi bu mesajı beğendi.