Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Yani size şöyle söyleyeyim. Eğer blogger'ı gerçek anlamda çözebilirseniz. Ne Wordpress'e ne de başka bir altyapıya ihtiyaç duyarsınız. Blogger sizlere istediğinizin fazlasını verir. Kapanma durumları ise illegal içerikler için geçerlidir.
Wordpress'de o kadar eklenti kurup sitenizi yavaşlatabilirsiniz. Ama eklenti gereksinimi duymayan Blogger daha fazlasını sizlere sunabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Neden blogger?
-suspended yok
-Saldırı desen imkan yok :)
-İstediğin kadar ziyaretçide sorun cikartmiyor.
Bence en önemli etkenler bunlar.
Wordpress düşünüyorsanız ya sağlam yapın ya da hiç bulaşmayın blogger'le devam edin.(Tavsiyem)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim de sebepsiz yere yaklaşık 10 blogum kapandı. Bir kısmını itiraz ile geri aldım ama Blogger'dan korkuyorum artık :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tabi ki blogger ;) Son zamanlarda "bloglar hatalı kapanıyor" böyle hatalar oluyor diye koca Blogger'i bu şekilde değerlendirmek yanlış olur. Hataları fark edip geri açmaları da zaten bu yanlışlığın düzeltileceğinin bir göstergesidir. Blogger hız açısından, indexlenmesi açısından ve son zamanlarda gerçekten kaliteli temaları açısından kesinlikle tavsiye ederim.
DarqAngeL
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Araştırmacı
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hosting yoksa bloggeri öneririm ama wordpress ile kontrol sizde olur.Ayrıca wordpress'te Seo eklentiler vs olduğu için siteniz daha hızlı yükselir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
finans
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben wordpress için Google'un üvey çoçuğu diyorum. 4 adet sitem mevcut. İlk olarak hem wordpress hem blogger olarak başladım. Şimdi 3 blogger 1 wordpress olarak devam ediyorum. Yakında wordpress sitemi elden çıkarabilirim. Blogger'dan çok memnunum. Anlık 3000-5000 hit aldığım oldu. Tık demedi.