-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler hocam, ben konuştum OfisPaneli ile. Çok ilgililer, gönderilerimin çeşidine göre fiyat araştırması yaptılar. Bir de bi test uyguluyorlar tasarrufunu ölçüyor. Çok faydalı. Deneyin derim arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
İnternetten dekupaj kağıdı satan bir tanıdığım var. 1 kağıt fiyatı 1.5 TL. Genellikle siparişler 10 TL altı oluyormuş. Kargo anlaşması yapmadan gidip ürünleri kargoya veriyor arkadaş. 7.5 TL'lik ürüne 15 TL kargo parası eklemiş :) Tabi karşı taraf bir ton şikayetçi olmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne kadar indirimli kargo anlaşması yaparsanız o kadar kar gerçekten...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba İshaorhan bende kargo anlaşması arıyorum.
e-ticaret sitem için en uygun sürat kargo veriyor fakat 100 tl ye almanyaya bu rakam ilk bakışta iyi de olsa 50 tl lik bir ürünü 100 tl kargo ile gönderme saçmalığa kaçıyor.
siz 30 tlye gönder diğinizi yazmışsınız bana bu konuda yardımcı olursanız çok muhtaç olurum tşkrlr şimdiden
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selam. ben yukarıda da belirttiğim gibi ofispaneli ile anlaşma yapmıştım ve mng ile işlem sayıma bakılmaksızın düşük fiyatlardan yararlanıyorum. yurt dışı gönderilerimi ise mng nin anlaşması olan fedex ile iletiyorum. isterseniz beni referans gösterin başvuru yaparken, göstermeseniz bile ilgileneceklerdir sizinle eminim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben farklı bir şey sormak istiyorum, kargo takibin siteye entegrasyonu nasıl yapılıyor?
kargo firmasının bize açtığı üyelik ekranından mı takibe baktım müşteriye bilgi veriyoruz,
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Uygun fiyat arıyorsanız 2 firmadan başka seçeneğinizin olmadığı çok açıktır ya Sürat kargo yada Aras kargoya gideceksiniz.
Sevkiyatı iyi olanlar valiz gibi ürün taşıyanlar için UPS kesinlikle derim. Ups sistemi çok iyi herşeyi programı UMO üzerinden yapabiliyorsunuz.