lostyazilim
tr.link

Youtube Telif Hakkı Konusunda Yardım

13 Mesajlar 1.298 Okunma
lstbozum
tr.link

hasanyilmaz hasanyilmaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 14 / 17
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba, arkadaşlar ben bir proje yapmayı düşünüyorum sanal dershane gibi birşey olacak fakat her konuda bilgi sahibi değilim o yüzden örneğin matematik kimya vb. konuların videolarını siteme youtube deki kanallardan çeksem herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım yoksa hiç bulaşmayayım mı ?

Fikirlerinizi bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler :)

wmaraci
reklam

shelonqarif shelonqarif Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 37 / 3
  • Ticaret 2, (%100)
Videoyu kendin hazırlamayacaksan bulaşma

inan02 inan02 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** İ**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 64 / 258
  • Ticaret 11, (%100)
Hesabın direk kapanır eğer kazanacaksan bile hic bulaşma pişman olursun 5.000 izlenmeye 0.15 krş veriyor çok saçma boşver.

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
videolarını siteme youtube deki kanallardan çeksem

Sanırım sitenize youtube videoları eklemek istiyorsunuz, eğer böyle ise, hiçbir sorun olmaz, fakat 100 kelimelik bile olsa makale yazmalısınız, ne youtube nede o kanal sahibi için sorun olmaz, çünkü kanal sahibinin videoları sizin sayenizde izlenmiş olacak.

wmaraci
wmaraci

cihan1 cihan1 gerivites.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
Hocam videoları indirip sitenize upload etmeden embed kodu ile sitenize yerleştirecekseniz problem olmaz. Hatta videoların sahiplerine iyilik etmiş olursunuz çünkü onların videosu izlenmiş olacak ve para kazanacaklar. Ama videoları indirip siteye upload ederseniz sorun olabilir

• Üyelik 29.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 14 / 17
  • Ticaret 4, (%100)

shelonqarif adlı üyeden alıntı

Videoyu kendin hazırlamayacaksan bulaşma

Yok hocam benim bu konularda bilgim yeterli değil yani öğretici olamam yoksa süper olurdu kendime ait videolar ile kalıcılık ve özgünlük..

• Üyelik 29.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 14 / 17
  • Ticaret 4, (%100)

inan02 adlı üyeden alıntı

Hesabın direk kapanır eğer kazanacaksan bile hic bulaşma pişman olursun 5.000 izlenmeye 0.15 krş veriyor çok saçma boşver.

Hesap kapanırsa emekler boşa gider hocam. Ama inanın bu zamana kadar hep dedim ki az verir az kazandırır boşuna yaparım gibi bahaneler ettim şimdi kazananları ve başaranları izlemek onların hikayelerini başarılarını okumak zoruma gidiyor.

• Üyelik 29.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 14 / 17
  • Ticaret 4, (%100)

sovetski adlı üyeden alıntı

Sanırım sitenize youtube videoları eklemek istiyorsunuz, eğer böyle ise, hiçbir sorun olmaz, fakat 100 kelimelik bile olsa makale yazmalısınız, ne youtube nede o kanal sahibi için sorun olmaz, çünkü kanal sahibinin videoları sizin sayenizde izlenmiş olacak.

Aynen hocam direk indirip yükleme yerine youtube den kodları ile ekleyeceğim yani düşüncem o yönde. Bu şekilde hem hosting dolmayacak hem hızlı olacak hemde vatandaşın kendi hazırladığı videoyu almamış olacağım hani bir haber sitesinden haber alınır da altına kaynak şu site diye yazılır ya aynı şekilde olacak. Fakat dediğiniz gibi makale yazmak gerekli bunu da alanında uzman kişiler le anlaşıp yapmayı düşünüyorum herkes kazansın istiyorum.

• Üyelik 29.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 14 / 17
  • Ticaret 4, (%100)

cihan1 adlı üyeden alıntı

Hocam videoları indirip sitenize upload etmeden embed kodu ile sitenize yerleştirecekseniz problem olmaz. Hatta videoların sahiplerine iyilik etmiş olursunuz çünkü onların videosu izlenmiş olacak ve para kazanacaklar. Ama videoları indirip siteye upload ederseniz sorun olabilir

Aynen hocam en temizi bu şekilde zaten. Bu şekilde yaptığım da sorun yaşamam heralde değil mi ? Yani emeklerim boşa gitmesin de, en kötü şey emeklerin çabaların boşa gitmesi :(

cihan1 cihan1 gerivites.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
Hocam bir sıkıntı yaşamazsınız sonuçta adamlara yarar sağlayacaksınız. İzlenme ve para kazanmış olacaklar. Yinede her ihtimale karşı sitenizde iletişim bölümüne mail adresi yazın. Kaldırılması istenen videoları mail atsınlar

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al